Artikelen van September 2007

  • September, 2007
  • Zomervakantie 2007 voorbij

    Zo! de zomervakantie zit er helaas al weer op maar 't was opzich wel een goeie vakantie!

    Zoals je hebt kunnen zien heb ik een goeie kampweek gehad en ik ben ook nogis weg bij dat kl*te galaxywebradio! aanstaande zondag zal ik de eerste uitzending op EnergyFM gaan draaien! dus luister maar mee via deze pagina.

    Verder ben ik een weekje bij Jaap geweest, dit was ook super gezellig, er was feestweek in Hollandscheveld (bij Hoogeveen) dus we zijn naar de Kermis geweest. Ook hebben we nog gedraaid, Jaap is namelijk etherpiraat dus dat ging wel mooi met 800watt ongeveer, 't kwam mooi door tot in Nunspeet.

    Ook heb ik daar op de scooter van zijn broertje gereden en nog een stukje in een auto dat is ook vet om is een keer mee te maken!

    Ook heb ik eindelijk bericht van het UWV, de verlening is er door! dus vandaag ben ik weer naar Caterpillar geweest om te beginnen met werken! ik ga dus 4 dagen in de week werken en 1 dag naar school (sonneheerdt nogsteeds). Nou hoet het gaat lopen zal ik nog wel zien maar denk dat dat wel goed komt!

    Ik heb overiggens niks meer gehoord van mijn dolphin pen die gestolen is op stage, Sonneheerdt is alleen zo sukkelig geweest om nogsteeds geen replacement te hebben aangevraagd dus ik kan nogsteeds niet veel bijzonders doen:(.
  • "Eindelijk weg bij GalaxyWebradio!"

    De vaste luisteraars en een aantal mede Dj's wisten het eind juni begin juli al dat ik weg zou gaan bij galaxywebradio.nl, alleen de leiders van het station en hun vriend-dj's heb ik het natuurlijk niet verteld, want 18 augustus zou nog de Zomerse50 zijn en ik nam niet aan dat als ik ontslag zou nemen daar voor dat ik dan niet de zomerse50 meer zou kunnen doen, dus net doen of er niks aan de hand is en gewoon een paar weken 'verlof' nemen.

    Waarom?
    Nou eigenlijk een hele boel redenen, maar even de belangrijkste.

    - Dj's hebben geen inspraak "Ik heb de leiding".
    - Als je een idee inbrengt krijg je te horen "Wij kunnen over praten zaterdag" (of gewoon wij kunnen over praten) maar er werd nooit gepraat. Ook een keer inderdaad "zaterdag" toen was er een meeting, ja jullie kunnen bij de BBQ zijn ookal moet je om 17:10 weer terug richting Utrecht, om 15:00 was er nogsteeds geen bbq en "wij hebben nergens meer over kunnen praten" en van anderen die wel gebleven waren hoorde ik later dat ze maar 3 stukjes vlees gehad hadden!!.
    - Vrienden worden voorgetrokken, iemand kon z'n show niet maken omda thij problemen had met de pc, hiervoor werd hij constant in de gaten gehouden.
    - Er waren iedere keer ruzies, kettingen van mail "knalde erover".

    Ondertussen heb ik gesoliciteerd bij EnergyFM (Radio.LMeijer.nl. Ik mag een maandje proefdraaien, wanneer dat precies ingaat dat zal ik nog laten weten!

    Edit: Nog even een updatje, moet je dit is luisteren, dat is een jingle van WeekendRadio, met achteraan "punt nl punt tt" zoals het MT lid Frank "punt nl punt tt" uitspreekt;)

Pagina 1 van 2, totaal 8 artikelen