Artikelen van Februari 2008

  • Februari, 2008
  • Valentijnsdag 2008

    Jajaja, spontane acties zijn leuk:D nou daar ben ik gisteren achter gekomen zeg! Valentijnsdag... even wat extra aandacht geven aan de mensen die je lief hebt, natuurlijk je geeft elke dag om ze, maar wat ik ditjaar meegemaakt heb, totaal niet verwacht;)

    Al enige weken loopt mijn liefje te praten over een zeker feest dat ze heeft op de woongroep waar ze woont, "tja stom hoor een feest op valentijnsdag, kunnen we niet eens samen zijn" tja nee idd wel balen mja goed een cadeautje had ik gekocht want ik ga in de pauzes toch op en neer naar school dus why not, dat was wel heel leuk:) afgelopen woensdag zei Lennart op msn al dat hij me wilde spreken, maar de manier waarop hmm ik dacht wat is er aan de hand, dus op skype/msn zat mijn lief en d'r moeder al te kwalleren dat ik maar naar Len toe moest gaan "kan die jongen ff z'n ei kwijt" ik dacht "nee, dat dacht ik niet, ik heb gezegd dat ik dat niet voor 't eten wil doen want wil ff rust" (de dagen ervoor waren vrij opgepropt voor 't eten namelijk ivm gesprekken). Ik ga weg bij m'n werk zo rond 16:45... ik ga via de achterdeur bij de pizzaria naar binnen, Lennart hoorde mij natuurlijk al aankomen..... ik ga naar boven, klop op de deur.. geen reactie, dus ik zeg goeiedag, en op dat moment gaat de deur open en ............. HUH?! jij hier? eh mis ik iets???? ja stelletje oplichters heeft mij voor de gek gehouden, stond mijn lief daar met 'n roos in d'r hand, ik wist niet wat ik moest zeggen maar was er zo gelukkig mee!! de glimlach was niet meer van m'n gezicht te krijgen, 't eten en slapen op de Wittenborgh hadden ze al afgezegd dus, wij gezellig samen ({) woei wat was ik blij, we hebben 'savonds bij 't Hoekje gegeten en er een gezellige avond van gemaakt, echt alle medeorganisatoren, bedankt, en ik had ook niks door :-P geslaagde actie!!!
    (K)(L)(K)
  • Update 13 februari

    Zo even een korte update want de laatste tijd ben ik vrij druk met vanalles en nogwat, afgelopen weekend ben ik ff gezellig bij Karel geweest, we hebben ff wat achter zijn laptop gedaan, veel gepraat een DVD gekeken, ook hebben we nog ff met z'n moeder zitten praten, was erg gezellig in Grave;)

    Verder ben ik nu een paar weken bij Hofstee bezig (nee die foto is d'r nogsteeds niet:P) ik heb 100x zoveel te doen als bij Caterpillar (pfoe wat was het daar saai zeg het laatste halfjaar). Verder gaat het erg goed tussen mij en m'n lief, 't voelt super goed ({).

    Van vermoeidheid heb ik nogsteeds last, over 2 weken heb ik ff een week rust ! geen mail, msn, skype en/of telefoon gewoon ff helemaal NIKS;) En nee, niet op de Wittenborgh en ook niet thuis maar lekker ff d'r tussenuit:)

    Vanavond heb ik een gesprek voor met de vertrouwingsarts op de Wittenborgh ivm een klacht die ik heb ingediend omdat begeleiding het normaal vind om op je kamer te komen zonder toestemming om zogenaamd "te kijken of er niks aan de hand is", vinden ze 't gek dat je dan boos word:):P

    Voor de rest gaat 't aardig goed, komend weekend 2 feesten, 1 van Ronald en de 50jaarse bruiloft van mijn Opa & oma.

    | LRC v3.0 | Updates installed | Service Pack 3 |

Pagina 1 van 1, totaal 2 artikelen