Artikelen van September 2008

  • September, 2008
  • Eindhoven de gekste!

    Afgelopen donderdag was ik al naar huis gegaan om dat de 19de mijn vader jarig was. We hebben het vrijdagavond gevierd, 't was erg gezellig en ook lekker laat geworden!

    Zaterdag heb ik ff naar de pc van mijn zusje gekeken die had wat problemen en ben ik nog bij kennissen uit de straat geweest om de PC na te kijken maar die mag een herinstallatie gaan krijgen dat ga ik over 2 weken ff fixen. Verder heb ik Arnold (van Rusland) weeris gebeld en ook gevraag weeris wat af te spreken!! Hij wil wel een keer naar Ermelo komen dus heb wat datums van 'm doorgekregen en ik ga ff kijken of Marko, Dian en mijn lief kunnen op 1 van die dagen zodat we wat kunnen afspreken want dat lijkt me wel weer super!! (Arnold is iemand die ik heb leren kennen in Rusland op het Nash Dom kamp zie dit logje.

    Verder ben ik zondag bij familie in Eindhoven geweest dat was ook erg gezellig. Onze hond Rakker was ook mee want dan kon hij spelen met Shinzo, de labrador van hun dat vond hij wel leuk:). We hebben gezellig bijgekletst en savonds hebben we daar gegeten, ze hadden lekkere champignonsaus gemaakt met sla en varkenshaas en gebakken aardappeltjes (echt een aanrader die saus, met echte champignons, beetje van dat bind spul, slagroom en een beetje konjac (ssst)). Rond een uur of half 9 gingen we weer terug naar Den Bosch want de taxi zou mij om 21:30 weer komen halen om naar Ermelo te gaan, stond er toch 13KM file op de A2 tussen Eindhoven en Utrecht, gelukkig konden we binnendoor rijden en toen we aankwamen stond de taxi al voor de deur dus kon gelijk mee naar Ermelo, 't was wel weer een gezellige boel!

    Morgen weer werken en dan dinsdagmiddag training communicatie en woensdag en donderdag 2 verplichte schooldagen en zaterdag de 27ste open huis van Bartiméus!
  • LMeijer.nl Security Cam 6 september

    Je zult wel denken waar heeft is een beveiligingscamera (security cam) voor nodig? Nouja... dat zal ik je vertellen;)

    2 weken geleden had ik mijn PC aanstaan toen ik was werken en toen is Jan Knoppert op mijn kamer geweest om even Paulus de Router Kabouter naar de telefoonaansluiting te laten kijken want die van Rachel was stuk maar de kabel was op mijn kamer stuk eh lekker vaag maar niet zo interessant, dat had hij gezien en uiteraard daar wat van gezegd maargoed dat is logisch want dat is eigenlijk niet de bedoeling:P

    Het weekend daarop (dus het vorige weekend, toen ik naar de open dag van CAT was) had ik zoiets van ik ben bang dat er hier wellis gecontroleerd zou kunnen gaan worden want Jan had dienst (ja dus...).
    Vrijdagmiddag heb ik hier een securitycam geinstalleerd op een plek in mijn kamer waar hij in principe zichtbaar is, vrijdagavond vroeg Jan voor ik wegging of ik de PC had uitgezet wat het geval was.

    De camera was zo geconfigureerd dat deze een mailtje stuurde als er beweging wordt gedetecteerd en ook zouden de foto's geüpload worden naar mijn FTP server. Tot mijn grote schrik vond ik 11 foto's waarop te zien was dat Jan mijn kamer inliep, naar de PC liep, wat rondkeek en daarna weer wegging! Hier een foto van het bewijsmateriaal (een bewerkte foto ivm privacy).

    LMeijer.nl Security Cam 06-09-2008 @12:20:10
    Foto van zaterdag 6 september om 12:20:10 smiddags waarop een deel van J. te zien is.


    Afgelopen woensdag had Jan dienst en ook Miranda (leidinggevende/clusterhoofd van de Wittenborgh of wat dan ook:P). Ik ging naar het kantoor met de mededeling het vermoeden te hebben dat er iemand op mijn kamer geweest is en vroeg of Jan dit geweest is waarop deze "nee" antwoorde (wat ik helaas al verwacht had). Toen ik hem confronteerde met de kleding die hij aanhad op zaterdag (te zien op de foto) bekende hij inderdaad te hebben gecontroleerd. Ik heb het verhaal van de camera uitgelegd en Jan heeft zijn excuus gemaakt, maar uiteraard wordt het vertrouwen hier niet beter van. Ook ik weet dat het eigenlijk niet kan om een camera te plaatsen maar soms moet je op gevoel afgaan en dan is dit soms het resultaat. Wat nu?

    -- Wordt vervolgd --
  • Familiedag Caterpillar

    Afgelopen weekend ben ik weeris thuis geweest, gewoon voor de gezelligheid en om zaterdag mee te gaan naar de familie dag van Caterpillar (mijn oude werkgever, en aangezien mijn pa er nog werkt ben ik mee geweest). 't was gezellig, de buren waren ook mee gegaan. Er was muziek in de expeditie hal die was 'n beetje aan de harde kant. Verder hebben we door de fabriek gelopen en wat uitleg gekregen over hoe alles precies werkt e.d.
    Rond 'n uur of 4 hebben we wat zitten eten (lekker vroeg:P) buiten want 't was nog mooi weer ook!

    Voor de rest zit ik ziek thuis, beetje koorts, misselijkheid, koppijn, vermoeidheid enzo... maandag ga ik weer aan 't werk.
  • LMeijer.nl 2 jaar!

    Vandaag bestaat de domein "LMeijer.nl" alweer 2 jaar!
    Veel is er niet veranderd. ShoutRDS heeft een eigen domeinnaam gekregen en heeft nu een Demo en Full version.
    Verder heb ik in Januari mijn PHP studie afgerond en om dat is te testen heb ik de pageviews gemaakt die je aan de linkerkant ziet ("Vul je naam in").

    De domeinnaam is nu ook verhuisd naar een ander bedrijf.

    En we gaan zeker weer 'n jaar door!

Pagina 1 van 1, totaal 4 artikelen