Artikelen van Oktober 2008

  • Oktober, 2008
  • Halloween 2008

    Afgelopen zondag ben ik met Marko en Malou naar Walibiworld geweest, daar was voor de laatste dag het thema halloween.

    We zijn rond 12 uur met de trein naar Harderwijk gegaan en daarna met de bus naar het park (en dat alles geheel gratis...).

    We hadden een gehandicapte pas waardoor we via de uitgang alle atracties in konden, dat is erg handig want dan hoef je geen 3 kwartier in een wachtrij te staan. We hebben alle achtbanen zo'n beetje gehad;) 's avonds begon halloween, allerlei enge wezens die rondliepen en met nep kettingzagen en scheppen mensen lieten schrikken. We wilden ook nog in een spookhuis maar die konden we niet vinden.. we hebben 't hele park gehad geloof ik:P maar geen spookhuis te bekennen, uiteindelijk maar gevraagd en iemand van het park heeft ons er naartoe gebracht. Daar aangekomen vonden ze het niet verstandig dat wij als visueel gehandicapten alleen naar binnen gingen dus vroegen ze of er iemand mee kon en wat wij wilden via de RIP (vip) ingang of de normale ingang, we vroegen wat voor hun het makkelijkst was en dat was de RIP ingang dus we zijn daarheen gebracht en zo het spookhuis ingegaan. Binnen waren allerlei enge en smerige dingen:P zakken met lijken, wezens die je bang probeerde te maken, flitsend licht en nog veel meer!
    Hierna zijn we nog 1x in de SuperMan gegaan en daarna naar huis weer met bus en trein.

    Het enige nadeel was het smerige weer :-( constant regen, motregen of een flinke bui, maar ondanks dat hebben we een gezellige dag gehad! Volgend jaar weer?
  • Weltrusten jongens!

    Al een hele tijd roepen Roy en ik dat we naar 't café zouden gaan savonds... vanavond (eigenlijk dus gisteren) gingen we dan maar Rachel ging toch maar niet mee maar die wilde graag de sleutel van mijn kamer zodat zij nog ff af en toe wat uit de koelkast kon halen... dus ik gaf de sleutel en vroeg de begeleiding of ik de reserve sleutel mocht gebruiken zodat wij savonds toch binnen konden... Maar "daar geven we geen reservesleutel voor" Nou dan niet... Nino zou ook meegaan maar dat ging uiteindelijk niet door en dat wist de leiding want dat hadden we gezegd... Goed wij naar het cafe en ook nog ff langs het Sonneheerdt Huisje waar 't nu helemaal veranderd was;). Toen we rond 0:00 terug kwamen... eerst de sleutel van Roy op de linker voordeur... blokkeerd... goed dan de rechter... blokkeerd (alsof we dat niet wisten). Goed dan maar aanbellen he, tja eigen schuld...
    Slaapwacht J. kwam naar de deur geschuifeld, deed open en toen "Vinden jullie dat normaal om zo laat aan te bellen?" wij: "Nee, maar we hebben geen sleutel" J: "Weltrusten jongens". We zijn hierna nog ff een biertje gaan drinken bij mij op de kamer die nog open was anders konden we J. ook nog vragen om die open te maken:P

    Edit: De slaapwacht kwam om 08:00 pas d'r bed uit en ging 'zonder 1 woord te zeggen' de krant lezen.

  • Een weekendje België

    Het afgelopen weekend (van 10-10-08 tot 13-10-08) ben ik met ouders, zusje, hond en mijn lief naar Centerparcs in Lommel (België) geweest. We zijn vrijdagmiddag rond 13:00 vertrokken vannuit Den Bosch rond 14:00 kwamen we aan bij ons huisje, we hadden een VIP huisje want we hadden nog een kortingsbon van mijn vader die hij gewonnen had op zijn werk.

    's avonds zijn we gaan zwemmen en heb ik ff in de sauna (die in 't huisje zat) geweest.

    Smorgens kwamen ze lekker de broodjes brengen, alleen beleg e.d. moest je zelf aanschaffen;).
    Zaterdagmiddag zijn we wezen bowlen en hebben we na 't eten weer gezwommen. Op zondag hebben we ge mitchet golfd en gewaterfietst.
    Zondagavond hebben mijn lief en ik pannenkoeken gebakken. Toen we die avond gingen zwemmen moest iedereen om 20:45 (ongeveer) al uit het bad terwijl 't zwembad tot 21:00 geopend zou zijn.... stom hoor!:-P

    Maandagochtend zijn we terug gegaan naar Den Bosch en hebben we nog ff achter de pc gehangen.

    't was een geslaagd weekendje, veel lol gehad en veel leuke dingen gedaan, moeten we zeker vaker doen!

Pagina 1 van 1, totaal 3 artikelen