Artikelen van Januari 2009

  • Januari, 2009
  • Verjaardag en Einde Hofstee

    Verjaardag



    15 Januari 2009 ben ik alweer 21 geworden, wat gaat 't toch allemaal snel! 2 weken terug heb ik het gevierd in Den Bosch met familie en kennissen dat was erg gezellig! Heb aardig wat geld opgehaald en hierval wil ik een digitale camera gaan kopen (dat roep ik ook al 4 jaar dat ik die wil kopen:P maar nu moet 't maaris gebeuren).

    Afgelopen zondag heb ik 't hier in Ermelo gevierd, net als vorig jaar moest Will Frankema 't weer verpesten dus dat begon al leuk op zondag... maar daar wil ik nu niet beginnen:P
    Vrijdag was ik rond 18:00 klaar met mijn laatste werkdag (daarover hieronder meer;)). Ik ben door 't klote weer naar het station gefietst om Herman op te halen, hij zou al wat eerder komen om 't een en 't ander voor te bereiden en te kijken naar 't geheugen van een PCtje.

    Zaterdag zijn we alle boodschappen gaan doen, eerst naar de AH voor dranken e.d. (dingen die in de koelkast thuishoren) daarna naar de Gall & Gall voor wat alcoholische drank en daarna naar de Lidl en SuperCoop opzoek naar jus de orange ZONER VEZELS maar helaas allen EXTRA VEZELS konden we vinden (als iemand weet waar ze jus d'orange ZONDER die troep verkopen hoor ik het graag want het was NIET te vinden:@). We zijn met winkelwagentje enal vanaf de SuperCoop naar de Wittenborgh gegaan om de spullen hier te lozen en in de koelkast e.d. te stoppen...

    Zondagochtend heb ik Johannes, Jaap en Karel van het station gehaald met Herman. Helaas kon ik op Edwin en Erna niet meer wachten omdat ik bezoek om 14:00 verwachte, zo rond 15:00 kwamen Ronald, Lennart, Richard, Joyce, Delano, Miriam, Serge en Loes verder waren ook Fons, Rachel en Roy aanwezig (als ik iemand vergeet... SORRY:P 't waren er in totaal 17, dus... erg druk in de woonkamer van Groep 5). Maar 't ging allemaal goed (op de begeleiding na, maar die had geen uitnodiging:P) 't was erg gezellig er werd veel gekletst en gedaan... rond 17:30 ben ik samen met Herman en Rachel pattat voor de hele groep gaan bakken we hadden ruim 5 kilo patat, een berg frikandellen en kroketten dus dat kwam wel goed!

    Tegen de avond heb ik Johannes de zender die hier STOND meegegeven zodat hij kan zenden vanaf nu op de 95.10Mhz;).

    Verder zijn Mim (Miriam) en Serge tot een uur of 23:00 gebleven, Erik is ook nog even langsgekomen, we hadden nog wat bittergarnituurtjes dus why not Erik ook ff uitgenodigd (Erik wootn op Nr. 19 dat is een huis dat ook bij de Wittenborgh hoort, maar dan met beperkte begeleiding).

    rond 23:10 ben ik alles gaan opruimen e.d. maar plastic borden hoef je gelukkig niet af te wassen:P

    't was een erg gezellig en drukke dag!

    Einde Hofstee



    Al langer is het bekend... mijn baan bij Hofstee (nu eigenlijk Mior Ermelo) erop zit... ik had een aanbod van TransIP gekregen maar dat is uiteindelijk ook niet doorgegaan... Hofstee kwam met een leuk aanbod waar ik eerder niet op inging, ik had een aantal eissen maar dat vonden ze blijkbaar niet leuk en toen werd mijn contract helemaal niet verlengd... Helaas pindakaas nu dus verder zoeken, ik heb een solicitatie lopen bij de gemeente Utrecht en dat lijkt positief te worden dus! Keep up the good work;)
  • Een vurig oud en nieuw!

    Ja mensen dit jaar was oud en nieuw even anders dan anders. Ik zal maar gewoon bij 't begin beginnen;)

    Het was nog niet helemaal zeker waar ik dit keer zou zijn met oud en nieuw maar uiteindelijk zou het bij Marko zijn op de torenflat in Zeist ook Malou, Sevinc, Herman, Ruben en Marion zouden erbij zijn! Toen ik aankwam bij de flat stond heel toevallig Herman met sevinc al bij de lift met een grote kar boodschappen (stokbroden, salades, broodjes, drinken noem het allemaal maar op...). Evenlater ben ik met hun nog ff teruggegaan om nog wat Safari en Energy blikjes te halen (en eigenlijk nog wat extra sterretjes maar die waren we vergeten:P). We hebben gezellig zitten kletsen en ook nog gesjoeld en veel gelachen en ook radio geluisterd. Om 0:00 natuurlijk elkaar gelukkig nieuwjaar gewenst (al waren we druk met champanje e.d. en dus net niet de aftelling gezien op TV maar ach... lekker belangrijk:P).

    We zijn op het balkon gaan staan om naar het vuurwerk te kijken (vanaf de 16de etage is er zat te zien:)). Herman had de camera van zijn mobiele telefoon aangezet om opnamen te maken van het vuurwerkt, tot om ongeveer 0:15... zwarte rook van onder naar boven komt en er een geel-oranje gloed te zien is 2 etages lager 1 appartement naar links... BRAND!! We zijn gelijk in actie gekomen, Herman heeft het een beetje gecoordineerd, Marko ging 112 bellen om het te melden (hij bleek toen hij er eindelijk door was al nummer 88 te zijn die voor het brandje belde). Herman, Ferry (die ook nog ff gekomen was) en ik zijn naar de 14de gegaan maar de bewoners waren niet thuis dus naar de buren, die waren inmiddels ook al op de hoogte. Ferry is naar beneden gegaan om de brandweer te ontvangen en naar het juiste appartement te brengen. Ik en wat mensen van andere appartement naast de brand zijn gaan blussen met teiltjes water, op een gegeve moment klom er 1 van de buren van het ene balkon naar het balkon waar de brand was (en dat op 14 hoog...) zo kon hij makkelijker blussen, op een gegeve moment hadden we de vlammen uit, er bleek een brommer op het balkon te staan die waarschijnlijk door vuurwerk in de fik gevlogen is.

    Toen de brandweer er was hebben ze de deur ingetrapt en nog wat nageblust, we moesten wel even achter de klapdeuren in de gang staan i.v.m. dampen e.d.

    De brandweer heeft de brommer meegenomen en het spoor was door de halve flat te zien...

    Terug bij Marko in het appartement hebben we er nog over gepraat en zijn nog even Zeist in gegaan omdat we naar de Chinees wilde of naar een cafeetje maar helaas... alles was al dicht dus maar weer terug gegaan.

    We hebben daarna nog wat gepraat en gesjoeld en uiteindelijk lekker "vroeg" (in de morgen ja:P) gaan slapen.

    De volgende dag was de buurman van waar de brand was (die Marko weer kent) nog langs geweest, hij heeft ook het een en het ander aan schade aan zijn kozijnen en balkon.

    Smiddags hebben we nog foto's gemaakt vanaf de flat die er tegenover lag, daar zit waarschijnlijk ook nog een verhaal achter want het schijnt dat we gezien zijn en er foto's van ons naar de politie gegaan zijn... En dat is toch niet helemaal de bedoeling... Maar dat en het filmpje van Herman + wat foto's later!

    Gelukkig is het allemaal goed afgelopen! Als het ding ontploft was hadden we een groter probleem gehad waarschijnlijk.

    Maargoed toch een gezellig oud en nieuw gehad en weer een ervaring rijker!

Pagina 1 van 1, totaal 2 artikelen