Artikelen van Juni 2009

  • Juni, 2009
  • ABU Uitje 2009

    Utrecht, Donderdag 18 juni 2009

    Vandaag ben ik meegeweest met het ABU (AutomatiseringsBedrijfUtrecht) uitje van de Gemeente Utrecht.
    Vooraf was het nog onbekend waar we heen zouden gaan. Om 8:45 verzaamelden we op het parkeerterrein en zijn we rond 9:00 vertrokken met de bus...

    We gingen richting de zee, we belanden uiteinderlijk bij 'n restourand van Nederhoudt (Noordwijk).
    We hebben hier een soort spel met allerlei opdrachten gespeeld, allereerst moest iedere groep en kattepult maken en kijken wie het verste een bal weg kon schieten.

    Er waren allerlei activiteiten waaronder teamopdrachten, denkopdrachten en individuele opdrachten. De bedoeling was om " geld " in te zamelen en zo "informatie" uit de bibliotheek te krijgen op puzzles op te lossen, met de oplossingen hiervan moesten we sheets zoeken die een symbool vormden, het symbool was een hart, de eindopdracht was "zoek het hart", dat bleek een standaard te zijn van een soort "wereldbol", deze had de vorm van een hart, had 'm binnen 10 sec gevonden maar dat lukte niet iedereen :-P.

    Savonds hebben we daar gegeten en zijn we weer terug richting Utrecht gegaan.
    't was erg leuk en gezellig! Zeker voor herhaling vatbaar;)
  • Weeris naar Dian 05-06-09

    Het werd weeris tijd! Na meer dan 'n jaar!
    Gisteren ben ik weer bij Dian geweest, die ik in Rusland heb leren kennen (eigenlijk daarvoor al maar dat was zooo lang geleden dat ik dat niet eens meer echt wist:P). Ik ben smorgens per taxi er heen gegaan, dat begon al goed want ik moest nog iemand ophalen die naar Arnhem moest voor 'n cursus over cliëntenraaden.

    In de taxi hoorde ik ook nog het belachelijke verhaal dat hiervoor gepost is op mijn blog over het naaktlopen in je eigen huis.

    Om 13:00 was ik in Asten bij Dian, we hebben wat gedronken en de rest van de dag bijgepraat en wat muziekjes geluisterd en foto's bekeken van Rusland, savonds heb ik daar meegegeten, we zouden eigenlijk een patatje gaan doen of naar de chinees maar haar zus zou niet meeëten dus konden wij gewoon daar eten want er was toch genoeg;)

    Ook willen we binnekort graag weer een keer naar Arnold want dat is echt al TE lang geleden, maarja iets afspreken gaat vrij lastig omdat we alle 3 nogal druk zijn, maar 't moet gewoon een keer goed gaan komen:).

    Savonds ben ik weer teruggegaan met de taxi, maar niet naar Ermelo maar naar Den Bosch, weer een combinatierit... nja jammer.:-P Zondag is de verjaardag van mijn oma namelijk dus om nou eerst naar Ermelo terug te gaan en dan weer naar Den Bosch daar had ik weinig zin in;)

    't was in iedergeval weer ouderwets gezellig:)
  • Naakt in eigen huis verboden - het moet niet gekker worden!

    Het volgende hoorde ik van 'n taxichauffeur die mij gisteren naar Asten (Eindhoven) bracht, heb 't even op internet erbij gezocht:


    Boete voor naaktlopen in eigen huis


    do 4 jun 2009, 18:52 Door: LMeijer.nl

    Een 55-jarige man in Amersfoort is woensdag door de politie op de bon geslingerd, omdat hij in zijn eigen huis naakt rondliep.

    Zonder kleren
    Volgens degene die de politie had gealarmeerd, was het al de derde keer dat de man zonder kleren door zijn huis paradeerde in het zicht van de goegemeente.

    Hij kreeg een bekeuring vanwege schennis van de openbare eerbaarheid, aldus de politie donderdag.


    ----

    Het moet toch echt niet gekker worden! Als je in je eigen huis niet eens naakt mag rondlopen, mag je dan ook niet meer naakt douchen?
    Op de radio werd gezegd dat een overbuurman 't gezien had, ik vind gewoon dat als hij dat dan niet wil zien moet hij er maar niet naar kijken... toch? Stelletje rare mensen die hier aangifte van doen en nou weten we gelijk waar de politie zich mee bezig houd:-)...

Pagina 1 van 1, totaal 3 artikelen