Artikelen van September 2009

  • September, 2009
  • Messenger upgrade 8.1/8.5 naar Version 2009

    Het is weer zover, Microsoft verplicht iedereen tot het upgraden van Messenger 8.1 naar de nieuwste version 2009 (9). Maar wat als je daar nou is geen zin in hebt? Nou moet ik zeggen dat ik het persoonlijk niet heel erg vind om dat ding te upgraden maar voor die gene die het toch NIET willen... deze:

    http://www.lmeijer.nl/archives/56-MSN-Messenger-7.5-werkt-niet-meer.html werkt voor Windows Live Messenger 8.1 in iedergeval nogsteeds! Of het voor 8.5 ook werkt heb ik niet kunnen testen omdat ik deze niet meer geinstalleerd heb staan.

    Maar ik zou zeggen, test it out and let me know ;-) Maar eigenlijk.. wen maar aan versie 9...

    Enige wat ik echt irri vind is dat de display pictures naar links zijn verplaatst maar dat is met Messenger Plus! wel weer te fixen :-)

    Good luck;)
  • Mister X komt terug in 2009!

    De 53J8 start volgende week weer, de jacht op de misterieuze Mister X!

    Op de radio is te horen dat de echte jager alle info kan vinden op www.53j8.nl, nou kan ik niet actief jagen dit jaar maar volgen ga ik het zeker!

    Echter is er wat "vreemds" met de website van X aan de hand......

    Om is te beginnen met die site te bekijken, de homepage toont een plaatje met daarop Mr. X met een radio voor zijn gezicht... (zie ook de foto's in het logje "Studiobezoek bij Radio 538").

    Achter dit plaatje zit de site verstopt, waaorm? Nou ik denk dattie nog niet af is, kijk maar is naar onderstaande screenshot wat erop lijkt dat Mister X er al een berichtje heeft achtergelaten onder de naam "Paul van Buchem".
    Wat googlen op deze naam vind een hyves pagina van deze Paul met wat dingen van 538 waarschijnlijk de admin, vreemd is alleen wel dat de twitter berichten van X ongeveer tegelijk gepost zijn (1 daarvan) met een reactie op dit forum.

    Het forum van Mister-X

    Verder zijn er op de site plaatjes gepost van "blaadjes" en het mogelijke MacBook PRO van Meneer X, zie hier:

    Blaadjes 1

    Blaadjes 2

    MacBook PRO

    Ook is er een FLASH animatie te vinden op de site waarop een test staat van de "kruisstraat" (X ?) in Hilversum als test, zie hier:

    MacBook PRO

    MacBook PRO

    Nou ik ben benieuwd hoe de pagina's er maandag uitzien, waarschijnlijk is dit alles dan vervangen door de juiste informatie! Maar wel grappig dat de site half af online staat...
  • Studiobezoek bij Radio538 10 september 2009

    Vandaag, 10 september 2009 ben ik samen met Charly Gilds en Rosa Smelik op studio bezoek geweest bij Dj Barry Paf van Radio 538.

    Ik zou al heel lang een keer naar de studio gaan om te kijken hoe zo'n echte studio er nou precies uitziet!

    Vorige week zondag hoorde ik de laatste Barry's Sundate op 538 en toen had ik Barry gemailt dat ik zijn programma altijd heel mooi vond, vooral omdat ik hem erg goed vind in programma's rondom liefde ("Op de Valreep" was ook altijd een topper!). Na wat heen en weer gemail heb ik gevraagd of ik op bezoek mocht komen bij hem in de studio en dat was al snel geregeld!

    Vandaag ben ik dus geweest met Rosa en Charly, we waren veels te vroeg maar dat was niet zo erg, we hebben eerst in de kantine gezeten en wat gedronken, zo rond kwart over 8 kwam Robin (de producer van Barry) ons halen en hebben we de rest van het programma gekeken hoe dat precies gaat bij de Radio en dat ziet er erg vet uit! Hoe snel geluidsopnames geknipt en geplakt en dan direct gedraaid kunnen worden woow;)

    We hebben het met Barry over wat techniek gehad e.d.
    Na het programma hebben we een rondleiding door het pand gekregen, we hebben de studio van Evers Staat op gezien (waar de bandjes spelen) de zolder van 538 waar de Dj's van de avond, overdag voorbereiden e.d. De opname studio van Dance Department (wat vroeger een keukentje was) en later zijn we nog achter de kantine bij een studio geweest alleen... daar stond het alarm op dus die ging zich er ook even mee bemoeien OEPS! Maar die hebben ze wel weer uitgekregen en volgens mij was er verder niks aan de hand ;-).

    Binnekort krijgen we ook allemaal een 538 T-shirt thuisgestuurd!

    Een aantal van de gemaakte foto's staan hier! Check it out;)

    En ik wil nog wel 'n keer een programma mee kijken bij de radio, lijkt me leuk!


    Rosa en Charly voor de studio

    Barry Paf (3)

    Barry Paf (2)

    Barry Paf (1)

    Rosa en Charly bij de knoppen

    Doek van Mr. X (53J8) reclame

    Leon bij Mr. X doek

    Charly bij Mr. X doek

    Leon achter de knoppen met Barry

    Leon achter de knoppen (4)

    Leon achter de knoppen (3)

    Leon achter de knoppen (2)

    Leon achter de knoppen (1)

    Esther en Robin

    Charly achter de knoppen (2)

    Charly achter de knoppen (1)

  • LMeijer.nl 3 jaar!

    Gefeliciteerd, 3 jaar geleden ?? pfff het gaat hard! LMeijer.nl bestaat 3 jaar, er zijn het afgelopen jaar niet veel veranderingen opgetreden op de site behalve dat het aantal logjes stijgt maarja... dat nis normaal dacht ik :-P

    Dinsdag leek het even helemaal mis te gaan nadat de AntiVirus software van de server de boel vast had laden lopen... Uiteindelijk zijn de problemen verholpen en lijkt alles nu weer te draaien;)

    Ik zou zeggen, we gooien er nog 'n jaar achteraan! En als het goed is in dit jaar een verhuizing van de server! Nouja beter gezegd, een hele nieuwe server :-)

    I'll keep you informed;)

Pagina 1 van 1, totaal 4 artikelen