Artikelen van Oktober 2009

  • Oktober, 2009
  • Who have blocked you on msn?

    Ennu ben ik het ZAT met die MAILTJES... dus doen we maar even een logje:P


    Wil je het écht weten? wie je geblokkeerd heeft op msn?
    Begin dan eerst is met een lesje Internet en E-mail! Vandaag kwam zo ongeveer het 100ste mailtje mijn mailbox binnen zeilen met de tekst "Want to know who blocked you on msn?", al die mailtjes zijn allemaal net ietsje anders maar ze willen allemaal het zelfde, en dat is JOUW gebruikersnaam en wachtwoord. En daar begint het...

    Je klikt de link aan... een schattige pagina verschijnt met:

    Want to know who blocked you?

    MSN e-mail:
    MSN: password:

    Let op: dit formulier heeft geen functie

    Dus natuurlijk vul je dan je gebruikersnaam en password niet in maar.... bijna 100 mailtjes! dat betekend dat er dus 100 mensen wel hun gegevens invullen, dan vraag ik me af... hoe stom kun je zijn....
    Geloof je nou echt dat die mailtjes van die persoon zelf afkomen? geloof je nou echt dat dit werkt en als er instaat met grote letters "This is NOT spam" dat het dan écht geen spam is? Nou... forget is, wat gebeurd er namelijk:

    Je vult je gegevens in, klikt op submit daarna wordt er even een mooie query op een database gedaan die zegt:

    INSERT INTO `eentabel` (`id`, `email`,`password`) VALUES (null,'$username','$password');

    Kort gezegd, maak een record in de database en pleur daar de ingevulde gegevens in.

    En daarna redirect naar /dev/null "Kan de pagina niet vinden".... Ik moet zeggen, goed bedacht en het werk ook nogis maar... alsjeblieft mensen DENK NA... vul nooit je e-mail adres en wachtwoord ergens in als iemand er om vraagd, hoevaak is dat nu al niet fout gegaan?? Nou te vaak!

    Dus wat ik met dit bericht wil zeggen, kijk uit en denk na voordat je wat invuld op internet... Want je denkt dat het nu alleen msn is maar... hoeveel mensen hebben niet 1 wachtwoord voor alles?
  • 4 doden bij luchtballon ongeval in China

    Je hebt het vast wel mee gekregen op het nieuws, zo niet... hier het nieuwsartikel van (Bron: Elsevier).

    De reden waarom ik dit plaats is het volgende, op teletekst en sommige internet pagina's zijn de namen van de overledenen geplaatst waaronder "Jan en Ans Meijvis-Van Dinther".

    Deze mensen hebben een aantal jaar naast ons gewoond in Den Bosch, het is lang geleden dat ik ze gezien heb maar ik schrok er wel even van toen ik het hoorde, via deze weg wil ik de nabestaanden waaronder Patrick en Ronald en overige familie en vrienden condoleren met het verlies.



    Vier Nederlandse toeristen zijn bij de Zuid-Chinese stad Yangshuo omgekomen doordat de heteluchtballon waarin ze zaten, is geëxplodeerd. De slachtoffers zijn drie mannen en een vrouw.

    In totaal zaten er zeven mensen in de verongelukte luchtballon

    Dat bericht het Chinese staatspersbureau Xinhua.

    Drie overlevenden
    De twee Chinese bestuurders verloren woensdag de controle over de heteluchtballon op 150 meter hoogte boven de plaats Maling. Dat gebeurde kort na het opstijgen.

    In totaal zaten er zeven mensen in de mand, vijf Nederlanders en de beide bestuurders. De drie overlevenden zijn naar een ziekenhuis in de buurt gebracht. Hoe ernstig hun verwondingen zijn, is nog onbekend.

    Yangshuo is een belangrijke toeristische trekpleister in de regio Guangxi.

Pagina 1 van 1, totaal 2 artikelen