Artikelen van Juni 2010

 • Juni, 2010
 • Ja of Nee

  Goeiedageem!

  Even een quote uit het blogje "Terug naar het Zuiden" over het vorige weekend:

  Nou dan ben ik benieuwd wat er volgende week weer op het programma staat... eerst maaris een weekje werken en als het goed is komt er 1 dezer dagen een mail / bericht binnen van Hester Brons dat ze een baby heeft en dan gaan we ook nog even op kraamvisite (zodra dat uitkomt) meer daarover binnekort op LMeijer.nl.

  Helemaal zeker was het nog niet wat LMeijer het afgelopen weekend zou gaan doen, maar dat veranderde al snel toen dinsdag mijn telefoon ging, het was de woonservice Den Bosch, want zoals velen van jullie weten ben ik actief aan het reageren op huizen in Den Bosch en omgeving in het kader van "zo-snel-mogelijk-Ermelo-uit-liever-5-jaar-geleden-dan-morgen" :-P... In iedergeval de woningservice belde, ik was eerste geworden voor een woning aan de Maaspoortweg in Den Bosch naast het lokale winkelcentrumpje. Dus zo was de planning voor het weekend alweer gevuld, terwijl ik eigenlijk een doe rustig aan weekend geplanned had maar ach, ik hou al niet van plannen dusja... lekker belangrijk!

  Het weekend begon vrijdag met een stukje tandemen met Malou, ff stukje door Ermelo heen en langs het spoor bij Harderwijk waar een paar treinen stilstonden met pech, was d'r 1 stuk.. OEPS:P De volgende dag zijn we met de trein naar Den Bosch gegaan dus, om o.a. naar dat huis te kijken maarrrr zoals hierboven gequote staat over Hester moesten wij ook nog uit voor een cadeautje voor Daniël, de baby van Hester (afgelopen week kwam het bericht via via via binnen) uiteraard kunnen we nog niet op bezoek want Hester zal wel eerst uit moeten rusten en dingen voor zichzelf doen samen met haar vriend en ook eerst zal familie en vrienden komen lijkt mij;)

  In iedergeval zaterdag aangekomen in Den Bosch eerst maaris de stad in gegaan om dus naar een cadeautje te kijken, toen kwam Malou met een goeie: "Er zit hier toch zo'n feestwinkeltje" OWJA! Natuurlijk! dus wij daar naartoe en geslaagd voor een leuk cadeautje (en ik zal hier is even lekker niet neerzetten wat het is geworden voor het geval dat ...).

  Daarna zijn we met de bus naar mijn huis gegaan en hebben ff gekaart, daarna op naar de Maaspoortweg, 5 minuten met de auto (nog niet eens denk ik). Het was een ruim appartement, 3 slaapkamers, woonkamer, badkamer met bad, wc en de woonkamer met inbouw-keukentje zo'n 70m² (vierkante meter) oppervlakte.

  Zag er zeker niet verkeerd uit, moet nog wel aardig wat gebeuren maar ik kon er nog zondagavond over denken dus dat gaan we dan maaris doen :-).

  Na het bekijken van het huis direct maar even patat gehaald bij de frietzaak in het lokale winkelcentrum (gelukkig niet die andere bij ons dichtbij :-P).

  Zaterdagavond zijn we nog ff gaan fietsen, op weg terug heb ik Malou de weg laten zoeken en voor iemand die nog nooit bij ons thuis in de buurt geweest is vind ik in 1x goed (uiteraard via een andere weg) fietsen toch niet verkeerd ;-).

  De volgende dag maar weer met de trein naar Ermelo, heerlijk airco's in treinen hmmm. Alleen een beetje jammer dat de stoptrein naar Zwolle zo laat was (+25 minuten vertraging) dus zijn we maar met de intercity naar Amersfoort gegaan en vanaf daar weer verder met het stoptreintje. Om het makkelijk te houden heb ik op de Wittenborgh gegeten (scheelde weer koken en boodschappen en ach... 4 euro is zo duur toch ook weer niet :-P) Jannet had gekookt, macaroni met KIP (dat is een echte AFrader, wie stopt d'r nou kip in de macaroni? Jannet dus :-P) verder was 't wel te eten.

  We hebben 't weekend afgesloten in de Twins (lokale kroegje van Ermelo).

  Nou, dan rest mij nog 1 ding hier neer te zetten; anders heeft de titel van dit blog ook niet echt "nut".
  Na niet al te lang nadenken en bespreken met derden heb ik besloten het huis niet te nemen, (ookal wil ik dan nog zo graag weg daar:P) en ga dus verder met de zoektocht, het komt in iedergeval dichterbij!

  Volgende week dan een rustig weekend? Niks daarvan! volgende week een 25 jaarse bruiloft en een gezellige treinreis want het treinverkeer tussen Utrecht CS en Den Bosch ligt volgende week overhoop...
 • Zomermarkt Sonneheerdt 2010

  Woensdag de 16de juni, ja alweer een paar dagen geleden, was er een door Sonneheerdt georganiseerde "zomermarkt" de opbrengst gaat naar 'n goed doel.

  Ik had nog voldoende compensatie uren dus maar een dagje vrij opgenomen en had d'r ook een uitnodiging voor gekregen dus waarom niet is even kijken.

  De markt was o.a. bedoeld voor (oud)-cursisten die de opleiding tot "internet oplichter" ik bedoel "internet ondernemer" gevolgd hebben zodat zij hun bedrijf konden promoten. Er was vanalles en nog wat, een rad van avontuur waar je prijzen (vooral koekjes:P) kon winnen, verder was er een hele boel "ouwe troep" (aldus een medewerker - maar dat had ik niet gehoord:P) te koop en Roy en Delano draaide muziek dat ook via internet werd uitgezonden, beetje jammer alleen dat Henk ter Haar precies door de verzoekjes heen babbelde met zijn rad van avontuur:P

  Het hele gebeuren duurde tot 15:00u (liep natuurlijk iets uit), gelukkig scheen het zonnetje en was het wel een mooie dag, het was het wel waard om even te gaan kijken.
 • Terug naar het zuiden

  Welkom in het LMeijer ehm... ehm tja verzin is wat leuks:P.. "WEEKEND" ja doe een keer normaal, welkom in het LMeijer weekend:P...

  ERMELO, Donderdag 17 juni 2010

  Stilzitten lijkt er de laatste tijd niet meer bij want dan is het vakantie, dan zijn er 2 feestjes dan gaat LMeijer naar Bedum (Groningen) en dan weer naar Eindhoven in 't zonnige zuiden van dit land, maar daar komen we zo op want het weekend begon donderdagavond in Ermelo samen met Malou.

  Wij hadden het gekke idee om een (pokke) eind te gaan lopen dus het idee om de (laatste) trein richting Putten te pakken en dan maar zien hoe we terug komen, maar eerst maar even wat drinken bij mij thuis en daarna naar bar Twins, het was nog lekker warm en zonnig die avond dus hebben we aardig lang op het terras gezeten waarna we weer terug zijn gegaan naar de stationsstraat en daar nog even één drankje zouden doen en dan zouden gaan lopen, we hadden wel al besloten toch maar in Ermelo te blijven want daar kun je immers ook lopen toch?

  Echter ging het niet volgens plan en werd d'r 1 "een beetje misselijk" oeps:P dat kan gebeuren natuurlijk het leek ook niet snel over te gaan dus dan maar slapen en vrijdag maar weer zien...

  Vrijdag ochtend veels te vroeg wakker dus "Nou, daan gaan we nu toch?" - geen probleem dus wij naar het Ermelose bos, richting zo'n 1 of ander kaasteeltje, het was nog voor 10:00u dus echt snel iemand tegen komen doe je niet? toch? Nou wél dus! Op een gegeve moment zien wij iemand lopen met een hond, nouja eh lekker belangrijk maar wij kippigen hadden niet door dat het een bekende was: "Goedemorgen! Zozo, ik kan niet eens even rustig mijn hond uitlaten op mijn vrije dag, krijgen we dit..." ehm ow Henk! goedemorgen ben jij het hahaha, was het Henk ter Haar! Op een vrijdagochtend veels te vroeg verwacht je veel maar niet... Nou maar weer doorgelopen terug richting de stationsstraat.

  Smiddags moest Malou nog werken dus gaan we snel door naar zaterdag. Ja ooit in een ver verleden zou ik is mee gaan naar Eindhoven om o.a. naar Stratums end te gaan in Eindhoven (zeer bekend uitgaansgebied in Eindhoven) dus om 10:45 al in de trein naar Utrecht CS, daar nog even gepauzeerd en daarna door naar Eindhoven, het zonnetje scheen zo af en toe een beetje en het was lekker weer, we kwamen net bij Malou binnen waar haar ouders naar het NL 11 tal aan het kijken waren (WK 2010) en ongeveer 5 min later werd de eerste goal gemaakt, niet dat wij het gingen volgen maargoed...

  We hebben de bus gepakt ricthing City Centrum (winkelcentrumpje) en daar nog even wat rondgekeken, savonds na het eten zijn we dus naar de stad gegaan, daar was het nog niet zo heel druk maar wel al een gezellige boel want ja NL had de wedstrijd gewonnen dus de halve boel was oranje natuurlijk!

  We zijn in een aantal (ja zijn d'r daar zoveel!) cafés geweest en voordat we teruggingen nog even ergens geinternet (ach why not:P) en toen met de laatste bus terug richting CBR.

  De volgende ochtend weer hardstikke vroeg wakker, wat dat is? ik snap het niet maar de laatste tijd is uitslapen er ook niet meer bij! (heb je wel wat aan je dag ;-)). Zo rond een uur of 13:00u de trein weer gepakt richting Ermelo, dat duurt nog best lang - Eindhoven-Ermelo in Eindhoven was het wel een stuk warmer dan in Ermelo pffff :-P

  Om het weekend af te sluiten nog even een tandum geleend bij Studio Wittenborgh en daarmee naar de mcDonalds gegaan om ff te eten en daarna nog ff chillen op Malou d'r kamer @ Wittenborgh.

  Nou dan ben ik benieuwd wat er volgende week weer op het programma staat... eerst maaris een weekje werken en als het goed is komt er 1 dezer dagen een mail / bericht binnen van Hester Brons dat ze een baby heeft en dan gaan we ook nog even op kraamvisite (zodra dat uitkomt) meer daarover binnekort op LMeijer.nl.
 • Van Zuid naar Noord

  LMeijer vliegt door het hele land, zo was ik vorig weekend nog in Den Bosch voor het LMeijer feestweekend zo was ik het afgelopen weekend in Groningen om precies te zijn in het plaatsje Bedum geweest, aan de andere kant van Nederland dus weer.

  Het heeft even op zich laten wachten maar donderdag de 10de was het eindelijk zover op bezoek bij Johannes.

  Alles duurde vandaag een half uurtje langer zo heb ik een half uur langer doorgewerkt om een betere aansluiting op de trein te hebben die om 16:21 vanaf Utrecht Centraal als intercity naar Groningen zou vertrekken.

  Al binnen een half uur schoot de trein station Ermelo voorbij en was hij prima op tijd in Zwolle maar... toen kwam het: "Dames en heren, door een wisselstoring bij Hoogeveen gaat deze trein verder als STOPtrein in de richting van Assen met als eindbestemming Groningen"... Fijn, volgens de originele planning had LMeijer een 15 minuten overstaptijd, ruim genoeg om van spoor 3b naar 1a te komen (was wel aan de andere kant van het station is - vlakbij de winkels) toen de trein uit Assen wegreed was had ik het zo berekend dat de trein om 18:26 in Groningen zou zijn, maar helaas stopte de trein ook nog op een station dat Haren heet en daardoor kwam de trein om 18:30 aan in Groningen en toen ik om 18:32 bij spoort 1a kwam was de trein naar Bedum van 18:31 uiteraard net vertrokken, dussss dat werd een half uur wachten! Ik heb Johannes even gebeld - die was al "bijna" bij het station.

  Een half uur later...
  Bijna 3 uur na vertrek (gelukkig met 1ste klas kaartje) kwam ik dan aan in Bedum, ik ben met Johannes naar zijn huis gegaan en hebben saucijzenbroodjes gegeten.

  Omdat het donderdag de 10 lekker weer was (Velen vonden het te benauwd maar die moeten NIET ZEUREN want het was prima weer!) zijn we een stuk gaan fietsen op de tandem.

  Toen we thuis waren hebben we radio geluisterd en gekletst. Om een uurtje 5 zijn we ook maaris gaan slapen.

  De volgende dag (vrijdag de 11de juni van 2010) waren we er rond 11:00u uit en hebben ontbeten en zijn daarna met de fiets naar Groningen gegaan, bij de Hornbach geweest, ik zag daar allemaal rollen met lichtslangen die de gamma alleen rond kerst verkoopt (prutsers:P) en ik wilde nog is 9 metertjes blauwe lichtslang hebben maar er zat nog maar 8 meter op de rol, dus dacht LMeijer slim te zijn en dus om 9 meter (die ik ook wilde) te vragen dan zou er namelijk al een stekker aan zitten en een dopje fixen we wel met plakband. Maar de beste medewerker zei "Oh wacht, 9 meter heb ik ook wel kant en klaar..." dus meegelopen naar een stellage verderop en daar stonden hele mooi dozen met lichtslangen van 9m en ook in het blauw en om even Hollands te doen, nog goedkoper ook! dussss dat hebben we ook weer gehaald!

  Daarna daar nog even een lekker ijsje gehaald. Daarna wilden we nog richting centrum dus zijn we diekant op gefietst maar na een tijdje toch weer teruggegaan omdat het weer tegen begon te zitten, maar het regende nog niet zo hard (waaide al wel de hele dag hard maar dat is niet zo erg, lekker verkoelend met dit warme weer;)).

  Tot het op een gegeven moment begon te gieten, toen waren we dus drijfnat thuis. Oeps:P

  Toen hebben we de verwarming zo geconfigureerd dat deze alleen in het washok (om het zo maar even te noemen) werkte om de kleren een beetje te drogen. Maar dit vond de ketel niet zo fijn en gaf Error 4F (een of andere sensor was oververhit) Dat werd dus een "koude" herstart:P Daarna was alles weer in orde.

  Rond 18:15 zijn we toch maaris richting patatboer gegaan om lekker te eten, we hebben het daar opgegeten en daarna was het weer omgeslagen tot droog weer en zijn we een blokje gaan lopen en daarna weer de fiets gepakt (ja alweer, je zou het bijna het LMeijer.nl FietsWeekend noemen:P). We zijn bij het huis van Johannes zijn zus geweest maar die waren er niet zoals Johannes al dacht, wel was de hond er dus die hebben we even begroet.

  Op de terugweg (via een andere route) zijn we in Onderdendam geweest, we hebben even een colatje gedronken bij de molen, dat was wel even gezellig.

  Daarna zijn we terug gefietst naar Johannes zijn huis, en kwam er weer een dikke donkere wolk aanzetten maar gelukkig waren we optijd thuis.

  Verder hebben we die avond naar de piraat geluisterd op de radio (helaas was enterprise103.com vandaag niet live:P) en alvast even aan deze blog gewerkt tot de na deze zin volgende punt.

  Zaterdag zijn we na het uitslapen tot ongeveer 10:00u naar de plus! markt gegaan.
  We hebben ff wat boodschappen gedaan, maar de broodjes bapao waren daar veels te duur (1,70 euro per stuk!) dus zijn we ook nog langs Aldi gegaan, hier waren de boordjes 0,55 cent per 2 stuks...

  Daarna hebben we thuis gegeten en zijn daarna een stukje gaan lopen en nog wat foto's gemaakt van de scheve toren en een aantal beelden. Na deze wandeltocht zijn we even gaan chillen en daarna nog een stukje gaan fietsen. Ook hebben we nog even oude Sonneheerdt troep gelezen die nog ergens achteraf op de LMeijer.nl server staat (OUd sonneheerdters kennen het als het SPAMbook, het eerste bericht daarin dateerd nog uit 2005!).

  Toen was het tijd om een hapje te eten, LMeijer vond het leuk om met de camera een filmpje te maken van Johannes die aan het koken was, die was daar niet van gediend en toen ik vroeg "wat ga jij maken?" kwam het antwoord "wraps" er zeer chagrijnig uit hoorden wij later op het filmpje:P
  Nou we hebben dus wraps gegeten met daarna een bakje chocoladevla, lekker hoor!

  Omdat het nog mooi weer was hebben wij besloten om nogmaals een stukje te gaan fietsen. We hebben nog even lekker genoten van het mooie weer bij een picknick tafeltje in "The Middle of Nowhere". Daarna hebben we nog snel wat foto's thuis gemaakt en de hele zooi op de PC gezet en dat wordt tijdens het typen van deze regel geupload naar de server.

  Verder hebben wij nog wat audiofragmenten beluisterd die ik nog op de server vond (wat 'n zooi staat d'r ook op:P).

  Zondagochtend waren we al vroeg wakker en hebben we ontbeten en rond 12:00 rocht maaris rustig richting station Bedum gegaan en zo kwam er weer een einde aan dit weekendje Bedum bij Johannes.

  'T was een gezellig weekend, ff lekker eruit beetje rust maar toch lekker actief geweest!

  Uiteraard zijn er weer foto's EN filmpjes gemaakt, zie hieronder:

  Foto's
  Fotoalbum  Filmpjes
  Filmpjes met Leon's telefoon
  In de spitstram naar Utrecht CS
  Utrecht CS 1
  Utrecht CS 2
  Utrecht CS 3
  Amsersfoort Centraal
  Met hoge snelheid door Ermelo (en zo hoort dat:P)
  Zwolle Centraal, brakke omroep in die trein!
  Zwolle uitrijden
  Groningen Centraal uit richting Bedum
  In de trein naar Bedum tot JLeijenaar
  Bedum uitfietsen richting Onderdendam
  Brakke weg
  Trein!
  naar Groningen, wat 'n wind!
  JLeijenaar wandelroute (met commentaar van omstanders).
  In de Hornbach met de nieuwe Blauwe Lichtslang!
  Langs de snelweg
  Rustpauze met Energy drankje
  Bij de patatboer
  De zon na een regenachtige dag
  Waarheen? Waarvandaan?
  Wat drinken in de Molen
  Tempo, er komt een bui aan
  Windmolen
  Wandelroute van Johannes
  WC rolletjes record dinges...
  Een kapot raam, met Alberto Stegeman commentaar van LMeijer
  Nog een keer de windmolen met harde wind
  Johannes kookt, (let op de uitspraak van "Wraps"...
  Het einde van het weekend
  Groningen uit, richting Zwolle
  In de stoptrein naar Utrecht Centraal

  Filmpjes met Johannes's camera
  Op de fiets naar Bedum
  Leon klimt in een bordje
  Onderdendam in
  In Onderdendam
  Waar zijn we?
  Trein!
  In Groningen, het regende
  In Groningen, Qbuzzz
  Wat gaat LMeijer doen?
  Na de fietstocht... beetje nat?
  De zon na de regenachtige dag
 • 60 jaar getrouwd!

  Goedendag! Vannuit een Oranje kleurend 's-Hertogenbosch: Welkom terug in het LMeijer.nl FEESTweekend.

  We gaan verder met het 60 jaar getrouwd feest van mijn Opa en Oma (niet die uit Deventer, maar uit Den Bosch).

  Na aardig wat voorbereidingen vanaf LMeijer's kant (een dag ruilen op het werk kán soms heel lastig gaan maar met dank aan mijn collega's is het alsnog gelukt! Niet dat dat voor de eerste dag (deel 1) van het feest wat uitmaakte want dat was op zondag, 6 juni 2010!

  We zijn eerst (ik, ouders en zusje (of voor de mekkerende onder ons: Mijn ouders, zusje en ik :-P)) naar Opa en Oma toe gegaan om het cadeau te geven, we hadden een nieuwe schemerlamp voor ze gekocht (pff wat zijn die krengen duur :-P) Ze waren er erg blij mee, ging niet meteen helemaal goed want het ding leek scheef te staan maar dat is uiteindelijk ook weer opgelost.

  Rond 3 uur, veels te vroeg, zijn we richting restaurant "De 4 Kolommen" gegaan in Vught (vlakbij Den Bosch) gegaan dat is een restaurant waar ze naast Chinees (hmmmmmmmm) ook gewoon Nederlands eten hebben (buffet).

  Gezien de taxi voor opa en oma veels te vroeg was (bestel dat ding dan op een juiste tijd! /EigenWijs :-P), waren we er veels te vroeg dus nog even op de parkeerplaats gewacht en daarna toch maar (een half uur te vroeg (15:30u)) toch maar naar binnen gegaan, we konden vast gaan zitten en kregen wat te drinken, rond 16:00u kwamen de mensen binnen, we verwachte d'r zo'n 24 dus dat is nog aardig was.

  Ik had besloten bij Eindhoven te gaan zitten, ow misschien handig om erbij te zetten wie daarmee bedoeld worden, tja ik zeg altijd "Eindhoven" weet ook niet waarom maar dat zijn Alphons, Marion en Beppie en Pierre (met evt kinderen maar die waren d'r niet bij) echter ging er aan die tafel nog "iemand" zitten die vanaf het moment dat ze zat begon te zeuren over haar appartement dat er dit niet goed is, dat niet goed is en blablabla waardoor zij dus de gene waar ik mee wilde praten constand claimde, nou ik werd er niet goed van even zeuren mag van mij maar moet niet constant bezig blijven pffffff... Toen wilde ze ook nog persé dat d'r man bij haar kwam zitten die mog niet eens aan een ander tafeltje gaan zitten pffffff ik snap dat ze (geloof 2) 2x geschijden zijn er hertrouwd (dat laatste snap ik dan weer niet :-P maar dat is hun probleem gelukkig:P). Jaaa het is altijd wat bij LMeijer.nl:P

  Ik ben dus maar weer aan de andere tafel gaan zitten bij mijn opa en oma, moeder en weer kinderen van de zus van mijn oma (de enige zus van de 8 zussen die nog leeft). Daar vertelde ik het verhaal over dat gezeur en dat werd bevestigd door de zus van haar man (hoe noem je zo'n iemand ookalweer:P)

  Ik heb lekker gegeten daar; friet, nassi, mihoen, tomatensoep, gebakken bananen, wat van dat vlees en een hele berg ijs (en alles wat ik ben verGeten)

  We hadden 3 uur gereserveerd dus na 1,5 uur (doe ik zolang over eten? Nee normaal maar 5 a 10 minuten maar vandaag is een keer niet :-P), dus heb ik daarna nog met allerlei mensen bijgekletst, ook die bij die zeurpiet zaten, die heb ik overiggens niet meer gesproken daarna, alleen nog houdoe gezegd that's all.

  We hebben nog even wat familiefoto's gemaakt en vooral veel gekletst en natuurlijk gegeten!

  Na het eten nog even met opa en oma mee naar huis, bleek oma haar paraplu in de taxi te hebben laten liggen, tot zover ik weet is die nog niet teruggevonden...

  En zo komt er aan feest 2, deel 1 ook weer een eind!


  Deel 2, maandag 7 juni 2010.

  Het houd maar niet op! Here we go again...

  Maandag de 7de van juni 2010.

  De officiële dag dat mijn opa en oma 60 jaar getrouwd zijn, én ook nogis een keer dat mijn oma jarig is, dat zijn twee vliegen in één klap dus!

  Smorgens vroeg rond een uurtje of 9:00 weer richting "De Taling" (het huis waar hun wonen), de bewoners konden een kopje koffie komen drinken met een lekker gebakje, LMeijer heeft er natuurlijk weer twee op want m'n zusje luste het niet (hoe kan dat nou, die dingen zijn hardstikke lekker:P). Ook waren de mensen van de Heineken geweest, daar heeft mijn opa, ik geloof, ruim 20 jaar gewerkt. Ditkeer zat de 500 gulden niet in de envelope (bij 50 jaar wel :-P) haha maar wel een waardebon voor 4 kratten bier of frisdrank, dat wordt zuipen dus!

  Verder was het gezellig druk die ochtend, veel mensen kwamen even buurten en feliciteren, meneer Weinands (als ik dat goed schrijf) de oudste man van Nederland was er niet, later bleek dat hij gevallen was en geopereerd moest worden.

  Rond half 12 was het koffie 2 uurtje weer afgelopen en zijn we nog even boven geweest en toen we weggingen kwam op de valreep de fotograaf van het Brabants Dagblad om een foto (heb 'm nog niet op Internet gesignaleerd dus dat wordt waarschijnlijk inscannen). Daarna zijn we nog wat boodschappen gaan doen voor 't "avond" eten, nou om 16:00u maar OKE:P

  Maar we zijn d'r nog niet, savonds deel 2 van deel 2 (of gewoon deel 3:P). ALs je 60 jaar getrouwd bent komt er namelijk ook iemand langs, de Burgemeester. Rond 17:40 was hij er, de man feliciteerde iedereen netjes en daarna hebben we met hem gekletst en een kopje koffie gedronken, je zit nou niet elke dag met de Burgemeester van Den Bosch aan de koffie met gebak (alweer gebak? ja alweer ja:P). Nadat de Burgemeester geweest was zijn we nog even bij opa en oma boven geweest en daarna weer naar huis gegaan.

  Savonds ben ik nog even "snel" in Amsterdam geweest om een harddisk aan de server te hangen voor wat backupgebeuren en daarna weer naar Ermelo om dinsdag te gaan werken.

  Hier zijn nog wat foto's van deze dag!
 • Verjaardag Manon 2010 (19)

  Goedendag! Vannuit een Oranje kleurend 's-Hertogenbosch: Welkom in het LMeijer.nl FEESTweekend.

  Ja mensen, 't is niet meer normaal aan deze kant, 3 feesten in 1 weekend, je zou zeggen dat past niet, nou let maar is op :-P

  We beginnen bij de verjaardag van Manon, mijn zusje.

  Donderdag 3 juni is mijn zusje offciëel 19 geworden (tja en dat zusJE krijg je d'r niet meer uit ben ik bang :-P).

  We hebben haar verjaardag zaterdag de 5de gevierd, en wat was het toch een pracht weer buiten! 28 graden in de schaduw, geen wind en voor de verandering was het niet benauwd of broeierig warm maar gewoon HEERLIJK!

  Opa en oma uit Den Bosch (van mijn moeders kant) waren er al vroeg, ik heb nog even kort het filmpje laten zien van onze vakantie maar de interresse was er een beetje vanaf omdat ze liever zsm de beste plaatsen in de schaduw wilde bemachtigen :-P Dus dat komt dan nog wel een andere keer!

  Even later kwamen mijn opa en oma uit Deventer, en jaja ik zat al te wachten, wat wordt het ditkeer? Snoep, Chips, 50 cent of HEBBEN ZE DIE ONZIN EINDELIJK AFGELEERD? Maar nee mensen ditkeer geen sneop, ook geen chips of een bedrag van 50 cent nee een knal blauw T-Shirt, wat van een heel duur merk zou moeten zijn vandaar dat ze ook het kaartje eruit hadden geknipt want jaaaa het kwam van iemand die in zo'n winkel werkt bladieblablabladiebla....... heb de helft niet eens gehoord maargoed iedereen kent ze wel, de geurtjes uit de winkels, elke winkel heeft zo'n beetje zijn eigen geur dus ik rook er is aan, hmm wasmiddel (natuurlijk, het mag niet opvallen dat het eeh.... hmm...) maar 1x uitwassen is natuurlijk niet genoeg, na een kort onderzoek bleek het gewoon een T-Shirt van 2 euro 50 te zijn van "een goedkope winkel" - dan denk ik.. WAAR SLAAT DIT OP?! Geef of niks, of LIEG er niet over want wat maakt het nou uit? Een duur shirt of een goedkoop shirt? Ik zie het verschil niet hoor en het boeit me nog minder en ten slotte wie was er ook alweer jarig? Precies! IK NIET. Dus bij deze, hou je troep bij je! :-P

  Ehm goed waarrr was ik gebleven, owja opa en oma uit Deventer (ja over die mensen kun je een hele weblog beginnen maar Lekker Belangrijk) lat er kwamen kennissen uit Waalwijk en mensen uit de straat en ook de vriendinnen van mijn zusje, die hadden overiggens een leuk cadeau gegeven, ze hadden met z'n alle een soort schildrijtje gemaakt met daarop hun namen en dat ze mijn zusje van hun naar een schoonheidsspecialiste kan. Verder heeft ze veel geld gehad en handdoeken (met label eraan:P), ook erg leuk.

  We hebben eigenlijk de hele dag lekker in de tuin gezeten dus, ook de trampoliene was opgezet dus af en toe ff lekker springen om een fris windje
  te vangen ;-)

  Savonds heb ik friet gehaald bij Cafetaria Mickey in Den Bosch, nou daar kan ik ook nog wel wat over zetten, ik houd het kort: "Zéér weinig patat, smerige snacks en veels te duur voor wat je krijgt ".

  "Eindhoven" was helaas verhinderd vandaag, maar niet getreurd, dat komt goed in de volgende blog (60 jaar getrouwd!).

  Later in de avond kwamen Wilma en Micheal nog (die ook bij ons in de straat wonen) dat was ook nog even erg gezellig!

  Zo rond een uur of 23:00 was alles voorbij en ik moet zeggen het was een geslaagde dag!


  Bijna vergeten! (hoe STOM kun je zijn na het plaatsen van onderstaande LINK naar FOTO'S) ze heeft ook nog een gloedje nieuwe upperclass digitale camera gekregen (12 mpix) met een goeie lens erbij, daar zijn de meeste foto's dan ook mee gemaakt!

  Hier zijn nog wat foto's van deze dag!

  Binnekort gaan we verder met deeltje 2!

Pagina 2 van 2, totaal 7 artikelen