Artikelen van Januari 2011

 • Januari, 2011
 • Verjaardag 2011.2

  Zo, de feestelijke activiteiten van LMeijer.nl's verjaardag zijn ook weer achter de rug, zo heb ik het afgelopen weekend mijn verjaardag in Ermelo gevierd en laat ik 1 ding zeggen, het zou wellis de laatste keer kunnen zijn (kunnen zijn?? grapjas).

  Soms is het nog een heel ge-emmer om mensen uit te nodigen, er zijn van die mensen die vraag je iets en reageren vervolgens helemaal niet, /vaag :-P.

  Op vrijdagavond/nacht zijn we met de feestelijke activiteiten begonnen met z'n 3en en een hapje en een drankje, we hadden vast wat slingers opgehangen en gezellig gekletst, muziek geluisterd en achter de computer gezeten, rond een uur of 6 (smorgens) nog ff naar die jonge thuis geweest die ook op bezoek was, was ook wel gezellig, toen Malou en ik terug waren hebben we mijn huis even uitgemest, beetje opruimen en alles klaarmaken voor de verjaardag, boodschappen hadden we vrijdag al gedaan dus dat was al niet meer nodig ;-).

  Zo rond een uur of half 3 zou Karel er zijn, hij had 'n trein gemist dus kwam wat later, hij zou bellen als hij bij Putten was, maar op de tijd dat dat zou moeten zijn hoorde ik niks, toen ik hem belde kreeg ik de voicemail dus ik vermoede dat de telefoon dood was, en ja hoor even later belde hij vanuit de Phone House dat z'n batterij dood was, ik ben er met Malou heen gelopen maar voordat we weggingen kwamen we de buurvrouw tegen die melde dat ze last had van muziek "Jullie muziek hoorde we vanmorgen om 6:00u nog" - tsja het is tog weekend?, nja d'r vriend moet er vroeg uit ofzo door de weeks, nou ik zelf ook dus /niet zeuren en heb haar er veel plezier mee gewenst en ben snel naar Karel gegaan die al stond te wachten bij The Phone House.

  Nadat Karel er was, was het wachten op Johannes, Harrie en Nino, Johannes zou eerst nog langs Fons gaan en ik had stiekem wel verwacht die andere 2 ook en dat bleek ook zo te zijn, ze kwamen met z'n 3e aan, overdag hebben we gezellig (bij)gekletst, muziek geluisterd en met avond eten zelf gebakken friet gegeten, yummz! Rond half 10 heb ik met Johannes - Karel op de trein gezet, die moest zondag weer om 12:00u in Amsterdam zijn namelijk.

  Wij zijn die nacht nog naar de Twins geweest, daar was het ineens wel druk :-P was erg gezellig ook daar, Harrie was weer een beetje lam haha maar dat is van hem wel bekend:P.

  Toen we terugwaren moesten er nog 'n paar roken dus hebben we nog een tijdje op het balkon gezeten en zo rond half 5, 5 uur zijn we dan tog maaris gaan slapen...

  Zondags rond half 11, 11 uur er weer uit, Johannes ging op tijd terug want hij moest zijn hond ophalen bij de oppas. Nino en Harrie zijn wat later gegaan en eerst nog wat gaan drinken (Koffie) bij Oma's Café.

  Owja wat de cado's betreft, van Malou had ik een spel triominos gehad (maar dat was al de week ervoor;)) en 2 grote glazen, van Karel geld, van Johannes een doosje zeer-verslavende-chocolade-dingetjes namelijk "After Eight" yummmz (die lust je volgens mij of WEL of NIET maar iets ertussenin bestaat niet ofzo:P) en 6 glazen. Dan van Nino en Harrie een fles Vodka (Da Da Parusky Vodka etto osjin charasjo!).

  Zondagavond maar weer zonder fietskaartje met de trein :-P. En zo kwam er ook weer een eind aan LMeijer's verjaardag in 2011.

  Hier nog even een fototje, gemaakt door Malou (die staat er dus niet op).

  Binnekort op LMeijer.nl: ~Alle lijntjes naar LMeijer.nl zijn bezet, hierdoor is er op dit moment geen informatie over toekomstige blogs beschikbaar. Kom later terug~
 • Verjaardag 2011

  Ja en ook in 2011 is LMeijer weer jarig geweest, tsja en dat terwijl het jaar net 15 dagen jong is!

  Afgelopen zaterdag heb ik in Den Bosch mijn verjaardag gevierd voor familie en kennisen!

  Even wat geneuzel;

  - Het eerste SMSje was van Rosalie en kwam net iets voor 0:00u binnen.
  - Het eerste cado kwam van mijn ouders.
  - Als eerste aanwezig was Malou.
  - Er zijn 3 hyves krabbels verwijderd omdat ik die vergeten was dicht te zetten.

  Goed genoeg van die onZin, zaterdagochtend na het opstaan heb ik eerst even wat ontbeten en daarna het cado van mijn ouders uitgepakt, dat was een nieuw scheerapparaat en dat was nodig ook want 1 van mijn 2 oude is vorige week overleden en de 2de die werkte al maar half... Van Malou kreeg ik een spelletje Triominos.

  Na het eten en uitpakken ben ik met Malou naar de Plus geweest om Energydrank en kaasdingetjes te halen, heel appart dat de Plus! in Den Bosch 5 cent minder vraagt voor die blikjes dan in Ermelo /Vaag /NietBoeiend.

  Helaas hadden ze die kaasdingen die wij wilde hebben (12 van die snacks) niet dus ben ik in HyperSpeed naar het andere winkelcentrum gevlogen om ze te halen bij Super de Boer en die had ze wel gelukkig!

  Toen ik terug was hebben Malou en ik een spel van Heineken gespeeld, daarna kwamen opa en oma uit Deventer, die hadden ditkeer wél lekkere drop mee genomen en geld gegeven + nog 5 euro van de st.klaas / kerst.

  Rond 16:00u was iedereen er, van de buren heb ik nog een CD mapje gekregen om CD's/DVD's/BR's in te bewaren en geld, van de anderen heb ik ook geld gekregen.

  Rond 17:30u ben ik met Malou er even vantussen geweest, wij moesten even bij iemand langs om iets te bekijken, watdan? Tsja.... daar kan ik nog even niks over zeggen maar misschien heb ik binnekort een nieuwtje te melden;) - Stay tuned dus.

  Na het avondeten (frietjes) nog even een nieuwe aflevering van Kinderen geen Bezwaar gekeken en rond 20:00u kwamen Wilma en Micheal uit de straat nog ff langs die konden namelijk niet overdag.

  Savonds laat ben ik met Malou nog even naar de stad geweest om het feest af te maken, om 03:35 waren wij weer thuis en zijn we maaris gaan pitten.

  De volgende dag was het mooi weer buiten, lekker zonnetje erbij dus zijn we nog ff een stukje gaan lopen en ff naar het winkelcentrumpje geweest want 't was tog koopzondag.

  Volgende week nog 'n keer feest in Ermelo en dan is het verjaardagsgebeuren voor 2011 ook weer achter de rug!

  Till next week!
 • In 2011 naar Bedum

  Na tot maandag bij Malou te zijn geweest was het weeris tijd om naar Johannes te gaan in Bedum (Groningen), dinsdag ben ik er is heen gegaan!

  Ik was er al rond een uur of 14:00u, er lag nog een beetje ijs/sneeuw op de straten en het was erg koud maar dat mag de prêt natuurlijk niet drukken.

  Johannes heeft sinds kort een hond, Sasja heet ze, hij heeft haar gekregen van familie, we hebben dus gelijk maar een klein blokje om gelopen. Smiddags hebben we bij zitten praten en zijn we ook nog even met de tandem weggeweest, opzich was het wel fiets weer alleen beetje koud;).

  Na de fietstocht zijn we boodschappen gaan doen bij de plus, Johannes had zin in Taco’s dus hadden we daar spullen voor gekocht. Na het avondeten hebben we even achter de PC gezeten, gekletst, biertje gedronken en met de hond gelopen.

  De volgende dag hadden we besloten om naar de stad (Groningen) te gaan, hier zijn we opzoek gegaan naar de Media Markt, omdat we niet precies wisten hoe we daar moisten komen hebben we het aan een paar jongens gevraagd die ons vervolgens hebben verteld hoe we bij de MM moesten komen.

  Bij de MM hebben we wat naar laptops en computer apparatuur gekeken waren wel wat interressante dingetjes maar niks gekocht. Omdat we er tog waren zijn we gelijk de Computerland ingegaan, een winkeltje tegenover de MM in Groningen, hier was het personeel echter uiterst onvriendelijk, we zijn er niet lang binnen geweest maar Johannes heeft er nog wel iets gekocht!

  Op de terugweg hebben we nog ff wat lekkers gekocht bij de Kiosk en zijn daarna met de trein naar Bedum gegaan, hier hebben we weer gelijk boodschappen gedaan voor het avondeten, na het avondeten hebben we weer wat gekletst, gedronken, gecomputerd e.d.

  Donderdag ochtend moest Johannes radio maken op Radio Vriendschap (punt NL), ik heb hem geassisteerd met draaien en na het draaien ben ik weer terug gegaan naar het Ermelosche.

  Waren weer geslaagde dagen in Bedum, ditkeer geen overload aan filmpjes en foto’s maar wieweet de volgende keer weer!
 • Oud op Nieuw 2010-2011

  Zo, daar ging weer een heel jaar! En wat voor een jaar! Lees er alles over in de overzichtsblog van 2010.

  Oud en nieuw van ditjaar was niet in Ermelo zoals vorig jaar en ook niet in Zeist zoals 2 jaar geleden. Ditjaar heb ik oud en nieuw gevierd in Eindhoven bij Malou, haar ouders en zus.

  Ons oud en nieuw begon eigenlijk al een paar dagen eerder, namelijk op woensdag. We hadden nog een uitgestelde St. klaas / kerst te vieren met surprises, dus in de laatste week van het jaar nog even hard werken aan de surprise! Ik had een 3 laags tart gemaakt (geen echte natuurlijk maar van karton :-P) en Malou had een tafel gemaakt met het spel mens erger je niet erop, zag er vet uit!

  Op donderdag zijn we met de trein weer naar Eindhoven gegaan, we hebben savonds nog film gekeken en wat dingen via uitzending gemist.

  Vrijdag, 31 december 2010… de laatste dag van het jaar bestond voor on suit een beetje naar de stad gaan, gezellig eten met z’n allen en savonds wat TV kijken e.d. Ook zijn we savonds nog langs Simone gegaan om haar alvast de beste wensen te wensen, rond kwart voor 12 waren we daar terug van en hebben we nog snel ff wat terug gekeken op internet, om 0:00u hebben we elkaar de beste wensen gewenst, je kent ‘t wel handje, knuffel, kusje e.d.:-P en de champagne niet te vergeten natuurlijk! Rond half 1 zijn we nog ff een rondje vuurwerk gaan kijken, wij hadden alleen sterretjes want vuurwerk afsteken is niet echt boeiend :-P.

  Het was erg gezellig met oud en nieuw, maar echt laat hebben we het nou ook weer niet gemaakt, uur of 2 half 3 (voorgaande jaren was dat rond 5 a 6 uur :-P maarja als het maar gezellig is he ;-)).

  Op 1 januari zijn we bij de oma’s en opa langs geweest en savonds naar de stad tot een uurtje of 3 – 4 daar gebleven, ‘t was vrij rustig maar dat komt natuurlijk omdat het 1 januari is.

  In de planning stond ook nog naar het openlucht museum gaan maar door gladheid rondom Arnhem hebben we dit niet meer gedaan, dan maar een keer naar de winterefteling;).

  Goed, ons oud en nieuw was dus goed, ik hoop dat jullie ook een leuke jaarwisseling gehad hebben en dat je je er nog wat van herinnert :-P.

  Ik zou zeggen maak er een mooi jaar van en tot 2012!
 • Gelukkig 2011!

  Hallo allemaal,

  Ook voor 2011 weer het beste gewenst! Maak er een mooi jaar van en doe geen dingen die ik wel zou doen...

  Nog goeie voornemens voor ditjaar?

  De overzichtsblog van 2010 zal binnekort verschijnen op LMeijer.nl.

Pagina 1 van 1, totaal 5 artikelen