Artikelen van Februari 2011

 • Februari, 2011
 • Weg, WEg, WEG UIT ERMELO!

  Het was een beetje rustig qua blogs op LMeijer.nl maar dat komt mede doordat ik nogal druk doende ben geweest met allerlei dingen o.a. VERHUIZEN!

  Het is gebeurt! --> 100% complete! <--

  Na 6 jaar Ermelo is het tijdperk Ermelo afgesloten.

  LMeijer.nl heeft Ermelo definitief verlaten!
  De afgelopen weekenden en sommige doordeweekse dagen ben ik druk bezig geweest met weggooien, slopen en verhuizen!

  Ik ben verplaatst naar Den Bosch / Maaspoort vlakbij de snelweg A59, omdat ik nu meer ruimte heb dan in Ermelo is het huis dus nog een beetje leeg en moet ik nog wat spulletjes gaan kopen om de boel in te richten, het is een woning met 2 slaapkamers, badkamer + wc, wc, berg/washok en een woonkamer met logia (binnenbalkon) en een keuken uiteraard, dus niet meer dat gedeel van de WC en douche, geen buren die last hebben van muziek omdat er maar een gipswandje tussen 2 kamers zat enzo:P Dat is nu allemaal verleden tijd!

  Zoals hierboven al gezegd moet er nog een boel gebeuren maar dat gaat vast wel goed komen! Wanneer alles klaar is zal ik foto's op LMeijer.nl zetten.

  Iedereen bedankt voor de medewerking aan LMeijer's verhuizing [Corrie, Leenart, Eddie, Eike, Malou, Marinus, Mauriche, Michael, Micha-el, Mike, Trudie, Theo, Wilma W, Wilma D en iedereen die ik ben vergeten te noemen].

  Ik zal vast nog wellis in Ermelo / Harderwijk komen maar niet meer om te wonen, temminste :-P dat lijkt me niet haha.

  LMeijer signing off :-)
 • Wat begint met griep

  loopt over in "even rustig aan doen", ja mensen af en toe moet je ff gas terug nemen! En dan bedoel ik eigelijk niet gas terug nemen in de zin van leuke dingen doen maar meer in de zin van werken, al een tijdje loop ik er tegenaan dat het werk een beetje teveel wordt dus ff "LMeijer signing OFF" ben bij de huisarts geweest en die heeft een overdosis rust geadviseerd van maandag t/m donderdag dus hou ik mij daar maar even aan he;).

  Ik neem even aan dat het schrijven van blogs daar niet onder valt?

Pagina 1 van 1, totaal 2 artikelen