Artikelen van Maart 2011

 • Maart, 2011
 • Weggebruikers opgepast

  Ja mensen voor alle weggegbruikers is het opletten geblazen want vandaag heeft mijn zusje Manon haar rijbewijs gehaald, wij zijn hier natuurlijk heel erg blij mee, zeker omdat zij haar theorie en parktijk in 1x gehaald heeft! Gefeliciteerd dus! Nu nog een auto dan maar...

  (Gaat wel lekker hier he met de felicitaties, en we gaan nog even door want vrijdag is onsmam jarig!).
 • Tweede kind Ilayse

  Dames en heren, jongens en meisjes een paar weken geleden alweer kreeg ik een kaart binnen waarop stond dat Ilayse, mijn nichtje (nou laat de JE maar weg:P maar klinkt leuker haha) een tweede kind heeft gekregen, genaamd (NEE, IK HEB OOK BIJ DIT KIND NIET MIJN VINGERS VERKEERD OP HET TOETSENBORD STAAN:P) Billy-Joy, er stond niet bij welk geslacht het kind heeft, dom dus dan moet ik dat zelf maar gaan invullen, nja Billy-joy lijkt op Billy-Jean van hoe heet die zanger, owja Michael Jackson en daarin is "Billy-Jean is not my sun" dus laat ik er even vannuit gaan dat het ditkeer een jongen is, dus Ilayse gefeliciteerd met je zoon Billy-Joy! Ik hoop wel dat hij op latere leeftijd beslist om gewoon Billy of Bill te gaan heten maar that's up to him toch;) In iedergeval vanuit het zonnige zuiden GeFeLiCiTeerd !!
 • Nieuwe schijven

  Vorige week donderdag zijn er in het datacenter van TransIP twee nieuwe, grotere schijven in de server van LMeijer.nl geplaatst, dat betekend meer ruimte voor webhosting, stream hosting en dergelijken.

  Het onderhoud heeft nog tot vrijdagmiddag geduurt maar alle system zouden nu weer up-and-running moeten zijn!
 • Carnaval 2011

  Al moet ik van de dokter een beetje rustig aan doen, zal er ook carnaval gevierd moeten worden! Dat is de afgelopen week in de avond en nachtelijke uurtjes dan ook wel gebeurd, samen met Malou. We hebben het de eerste avond in Eindhoven gevierd, de 2de nacht waren we bij Malou thuis en de derde zijn we met Harrie in Maastricht geweest. Nu was er echt een probleempje en dat is dat ik mijn stofjas kwijt ben dus nog ff snel een trui op de kop getikt van Oeteldonk en een sjaal dus dat zat wel goed:-).

  Zo'n feest als carnaval duurt altijd veels te kort maar het was super gezellig en in deze kwallerige tijden is een beetje "ontspanning" alleen maar goed!

Pagina 1 van 1, totaal 4 artikelen