Artikelen van Mei 2011

 • Mei, 2011
 • Twitterverslaafd deel 2

  Als ik zo de statistieken bekijk van LMeijer.nl dan maak ik daaruit op dat vele mensen zoeken op de trefwoorden "Twitter" en "verslaafd", en dan niet appart van elkaar, nee tezamen zoals "Twitterverslaafd?" "Twitter verslaving" "wanneer twitter verslaafd" ...
  Dus reden genoeg om er een deetje 2 over te schrijven, allereerst, iedereen moet natuurlijk lekker zelf weten of die twittert en wat hij/zij erop zet!!

  Wanneer ben je nou Twitter verslaafd? Nou hier nog wat kenmerkjes:

  Een kenmerk van een twiterverslaving is als:
  Je iets meemaakt wat je in gedachten al op twitter post.
  Je vaak nadenkt of een zin in precies 140 karakters past of je zinnen van 140 karakters maakt.

  Je je collega's niet meer mailt maar tweet.
  Je lief stopt met vragen wie je nu weer aan het smsen bent en vraagt of je nu weer aan het twitteren bent en als je lief ook maar gaat Twitteren omdat ze anders geen normale avond meer met je heeft.

  Je ongerust wordt als mensen langer dan 10 minuten niks tweeten.
  Wanneer 1 dagje niet tweeten voelt als verwaarlozing van je followers.
  Twitter het eerste browsersscherm is dat je 's ochtends opent, zodat het als eerste tab ook de rest van de dag gemakkelijk te vinden is.
  Je meer dan 20 tweets per dag post.
  Je de dag altijd eindigt met het intikken van Zzzz.


  Maar wat ik me nou afvraag he... wie heeft er nou zin om te lezen wat ik aan het doen ben op dit moment? En andersom, wat interesseerd mij nou dat (ff actuele data van twitter opvragen) ene gebruiker eindigend op aak 44 minuten geleden kut heeft geslapen en dat het vast wel een leuke dag gaat worden, NOU BOEIEND! :-P
  Maar daar is een oplossing voor, gewoon niet op twitter KIJKEN :-P
  En dan is er nog iets veel ergers, dat zijn locatie updates van die "I'm at" dingen van bijv. 4square of iets er zijn al apps (onderweg) die dit er gelukkig uit kunnen filteren, lekker belangrijk dat je at intercity Utrecht -> Eindhoven bent, nja happy tweeting zou ik zeggen, mij niet gezien! Ik heb 'n account voor LMeijer.nl en een account voor SHOUTrds (radio software) en dat is wel zat dacht ik zo;).

  Ik las op google dat er een kliniek geopend is voor Twitterverslaafden dus good luck met afkicken :-P.
 • Manon 20

  Gisteren, 29 mei 2011 hebben we de verjaardag van mijn zusje Manon gevierd (tsja dat zusJE dat krijg je er niet meer uit denk ik:P, mja laatst sprak ik iemand van 35 en die heeft ook een broerTJE van 32 dusja... why not). Eigenlijk is ze pas 3 juni jarig maarja je moet tog een geschikt weekend kiezen!

  Nou dat was wel gelukt, eigenlijk hadden we best buiten kunnen zitten achteraf maargoed dat was niet het geval maar het was zeker gezellig, weer even bijkleppen met iedereen, zo hier en daar kreeg ik ook nog een envelopje :-P.

  Ook leuk om Alphons en Marion weeris te zien uit Eindhoven, die komen alleen op Manon d'r verjaardag (nja het is geen "komen alleen" maar weet geen betere tekst:P) omdat het haar Peter en Meter (of hoe heet dat) zijn, dus die zie ik niet al te vaak en met hun feestje tegelijkertijd gepland met de verjaardag van Malou was het alweer even geleden dat ik ze gezien had.

  Na het hele feestgebeuren hebben we nog patat gegeten met opa en oma (moeders kant) en daarna maar weeris op huis aan, lekker dichtbij ditkeer, de laatste jaren betekende dat een 2 uur durende reis naar het Ermelosche...

  Comming next?
  Geen idee, maar ik moet een beetje doortypen anders komt johannes nooit met die taart :-P (bij blog 250 komt hij een taart brengen).
 • Kermis in Nieuwegein

  Ja mensen, het is alweer een week of 2 geleden maar ik ben met Michael en Malou op de kermis in Geina (Nieuwegein) geweest!
  Het is alweer een tijdje geleden dat ik op een kermis geweest ben dus het was wel weer super gezellig.

  Het was alleen lastig om deze mensen mee te krijgen in de wat "gevaarlijkere" attracties zoals de Booster, van die dingen die over de kop gaan (heerlijk:P, zelfs na het eten van poffertjes).

  Er was alleen één BIG FAIL en dat was dat er géén olibollenkraam was op deze kermis, een kermis zonder olibollen? beetje jammer.
 • Bevrijdingsfestival 2011

  Zo voor het eerst maaris een keer naar een bevrijdingsfestival, nou moet je je misschien afvragen of we naar dit festival gaan ivm de bevrijding of omdat het een feest is? Dat laat ik aan jou;).

  Smorgens al optijd weg met de trein naar Utrecht, daar had ik met Malou afgesproken, samen zijn we verder gereisd naar Zwolle, hier hadden we afgesproken met nog een paar anderen, we zijn vanaf het station naar het festivalterrein gelopen, je mocht geen drank e.d. mee naar binnen nemen, flesjes wel maar dan zonder dop (dop in je broekzak?) maar wij hadden tog niks bijzonders meer dus dat kwam mooi uit!

  Er waren verschillende podia maar wij hebben eigenlijk telkens bij dezelfde gezeten, om de beurt ging iemand ff drinken halen en verder hebben we van de live muziek en het lekkere weer genoten.
  We zijn tot nog best laat gebleven!

  Het was een gezellige boel daar in Zwolle, jammer genoet waren Johannes en Jaap niet aanwezig, die wonen (vergleken bij Den Bosch of Utrecht) aardig dicht bij Zwolle;).

  What's next?
 • Koninginnenacht 2011

  Zo, is een keer een ander onderwerp dan "Koninginnedag" :-P.

  Afgelopen jaren heb ik eigenlijk de Q-night nooit gevierd maar ditjaar wel, in Utrecht om precies te zijn, samen met Malou, Michael en Serhat zijn we met de bus naar Utrecht gegaan, eerst maaris wat rond gelopen door de stad met 'n biertje daarna zijn we op Neude bij een kroeg terrecht gekomen.
  Helaas bleek alle live muziek buiten al vroeg te zijn afgelopen, maar we hebben het nog vrij laat gemaakt, met nachtnet zijn we weer teruggegaan naar Zeist, nog ff gechilled daar en daarna ook gaan slapen want Q-day weer naar: Amsterdam!

  De volgende dag stonden we rond 1 uur op het museumplein, Malou en ik want de anderen die mee zouden gaan gingen niet, nja dan gaan we maar met z'n 2e tog!
  We hebben eerst een tray met 6 bier gehaald was en goedkoper en dat scheelt weer lopen! We hebben artisten gezien/gehoord als Bluf, Inna, Rio, Di-Rect (ik dacht van niet maar na het beluisteren van de opnames bleek van wel:P), Jeroen vd Boom, Gerhard Joling, Guus Meeuwes en ditjaar ook de afsluiter: Armin van Buuren!

  Tijdens het uur dat o.a. bluf draaide ook maaris een keer naar de WC, nou hebben we ruim een uur bij de meisjesplee gestaan voor Malou, pfff wat een gedring is dat daar zeg!
  Was wel grappig, even later moest Malou weer en die dacht kom ik doe het wel gewoon ergens net als als die mannen hiero maar dat schoot niet zo op dus, ach... tis Amsterdam laat ik ergens aanbellen zei Malou. Ik zelf liep ff door de straat heen en terug, toen ik terugliep zag ik haar niet meer (huh... Amsterdam? zo snel????) ja dus, bij een of ander gezin mocht zij ff plassen, wel relaxed, op museumplein staan 150 000 mensen, overal is het druk en je kunt gewoon ff ergens plassen, relax tog!

  Toen Armin / het feest, bijna af was zijn we met de tram iets verder Amsterdam in gegaan om te kijken hoe we snel terugkonden, dat bleek met een andere tram dus eerst nog ff ergens in een Amsterdams kroegje gezeten en daarna weer retour met de trein. Ik vond 't erg rustig hier en daar in de treinen deze Q-day.

  Audio-opnames heb ik ook weer gemaakt uiteraard!
  Het was een geslaagde Q-night en Q-day ditjaar, see ya all next year!

  Comming up:
  Morgen, 5 mei naar het bevrijdingsfestival in Zwolle!

Pagina 1 van 1, totaal 5 artikelen