Artikelen van Juni 2011

 • Juni, 2011
 • Smakelijk eten op Utrecht CS

  Je ziet het wellis op TV bij van die programma's over hoe schoon restourants zijn (maarnietheus) maar je "verwacht" natuurlijk dat alles OK is als je ergens gaat eten, nu was ik gisteren met een vriend onderweg van Putten naar Den Bosch en we hadden trek dus wij dachten "Kom, we gaan even naar de hamburger koning vlakbij spoortje 19" dus wij daar heen, in de rij... we hadden onze bestelling gedaan en de gene waar ik mee was en de persoon die daarnaast stond zagen allebei iets gebeuren.... van de prullenbak (links) schoot, een dikke vette, ongeveer 10 cm lange RAT zo richting de frituur en schoot ergens op/in, natuurlijk had het personeel niks gezien, we hebben onze bestelling geannuleerd, dan maar een broodje halen bij de bakker, hopelijk zonder RAT! Gadverdamme, daar ga ik dus niet meer heen! Was er tog al geen fan van (van de frites dan) maar nu al helemaal niet meer vieze zooi haha:P
 • Even terug naar Ermelo0o

  Gisteren, 23 juni ben ik maar weeris naar Ermelo geweest, ik had met iemand afgesproken 2 maanden geleden om even te bellen dus dat heb ik maar gedaan ze was thuis dus eerst even paar uur bijgepraat en daarna maaris eten bij het Hoekje want ik was pas rond half 5 daar.

  Na het eten heb ik Jeanet nog gesproken van de WB (die tent, waarmee ik ongeveer een jaar geleden op vakantie ben geweest had ze nogsteeds niet opgeruimd!:-P).

  Daarna ben ik bij iemands verjaardag geweest die mij had geholpen met spullen afvoeren van mijn verhuizing.

  Wel appart om daar weeris door dat gat rond te lopen maar het heeft ook wel iets, wanneer ik er weer 'n keer kom geen idee maar vast nog wel 'n keer;).

Pagina 1 van 1, totaal 2 artikelen