Artikelen van April 2012

 • April, 2012
 • 538 Koninginnedag 2012

  Jah dat had je gewilt! Nee ditjaar geen Q-day op het museumplein in Amsterdam omdat de burgemeester van Amsterdam het niet wilde hebben...

  Dus, looking for something new en dat hebben we gevonden, Malou en ik, we zijn naar Arnhem gegegaan waar ook vanalles te doen was!
  Het was er niet super druk en wat het meest opviel was dat iedereen ditjaar zo niet-oranje gekleed was, echt kei veel mensen die helemaal niet in het oranje waren maar in gewone kleding...

  Er was op elk pleintje wel een podium en er liepen muziekanten door de stad. Er waren ook een aantal markten. Bij de grote markt waren we alleen vrij laat of beter gezegd hij ging gewoon vroeg dicht dus dat was wel weer jammer.

  Het was ook lekker weer dus nog ff bij de rivier gezeten en genoten van de muziek en de zon!

  Ditjaar dus ook geen downloadbare opnames van het Q-day feest! Ben benieuwd wat er volgend jaar te doen is...
 • ZieZo beurs 2012

  Op zaterdag 14 april ben ik weer samen met Malou bij de ZieZo beurs geweest in Houten.
  De reis naar de Expo ging niet helemaal vlekkeloos. We moesten keilang op de bus wachten die van station Houten naar de Expo hal reed. Maar na zo'n half uur te hebben gewacht kwam er dan eindelijk een bus, maar nee "Ik heb nu pauze" zei de chauffeuze (stomme muts :-P) dus NOG langer wachten, na al dat wachten kwam er dan toch een bus aankakken en konden we naar de Expo.

  Eerst ff registreren bij de ingang en de jassen weghangen daarna naar de beurs. Het begon met een TV loep met OCR2Speech (dus je legt er een boek onder en de tekst wordt uitgesproken), knap werk alleen vond ik het vaag dat het ding heel sloom was met inzoomen, dus ik vroeg aan dat poppetje wat erbij stond waarom is dat? "Nou" zegtie "dat komt omdat het full-HD is en dat duurt langer" waarop ik vroeg "Waarom HD?, je hebt het over blinden en slechtzienden komop die zien echt geen verschil :P" waarop hij weer zei, "inderdaad en het is nogis 800 euro duurder ook!" nou beetje dom dus! Er zijn vast mensen die slechtziend zijn die het verschil tussen HD en niet HD zien maar ik niet gelukkig anders wil ik straks ook alleen nogmaar HD en vind gewoon beeld goed genoeg;).

  Verder waren de gebruikelijke stands er weer: Bartimus, Optelec, Freedom Scientiffic en alle geleidehondenscholen.

  Om eerlijk te zijn was de beurs niks bijzonders op zo'n loep die kan voorlezen na dat was wel interessant.

  Wel een reden om volgend jaar niet meer te gaan of er moet echt iets geweldigs zijn!

Pagina 1 van 1, totaal 2 artikelen