Artikelen van Januari 2013

 • Januari, 2013
 • Verjaardag 2013

  Vandaag zaterdag 26 januari heb ik mijn 25ste verjaardag gevierd, 't was niet echt de fijnste datum want heel veel mensen konden niet.
  Wel voor het eerst dat ik samen met Malou woon dus de hele familie van haar was er ook en natuurlijk die van mij.

  Het was erg gezellig, veel cado's gehad voor de huisinrichting en geld want het is tijd voor een nieuwe PC, dat oude rammelding mag wellis vervangen worden.

  Savonds heb ik voor iedereen gekookt en hebben we nog wat dingen aan de muur gehangen (schilderijen, klokken en een XXXL bestek set (van soort schoolbord materiaal).
 • Upgrades...

  Je las het al in de overzichtsblog van 2012 maar er is wat gaande, in december al bezig geweest met het verhuizen van spullen van Malou van daar naar ??? inderdaad, hier.. want ik ga met Malou samenwonen na 1,12814696435819 jaar verkering is dan toch besloten samen te gaan wonen in Den Bosch waar ik al een huis heb dus dat was wel het makkelijkst! En we hebben er zin in!!!!

  7 januari 2013 is de officiele startdatum:) en een einddatum die komt er niet :-P
 • Enterprise103.com

  Op dit moment ben ik aan het luisteren naar de laatste uitzending van radio Enterprise103.com de uitzending is 30 december al uitgezonden maar toen kon ik niet luisteren. Het station waar ik snachts wellis naar luisterde vannuit bed, koptelefoon op en draadloostoetsenbord op schoot zodat niemand het hoorde in Den Bosch want in die tijd wilde mijn ouders dat het rond 1 uur snachts stil was maar ik wilde toch luisteren en msn-en, dat ging dan met HAL (een programma dat voorleest wat er op je scherm staat).
  Ook op de Wittenborg samen met Fons (www.fonswielemaker.nl) veel naar dit radio station geluisterd maar helaas "all good things come to an end". 't ga je goed DjStentorprise en als je er spijt van krijgt dan luisteren we weer vanaf deze kant!!

Pagina 1 van 1, totaal 3 artikelen