Leon Meijer's persoonlijke weblog

Verjaardag 2012!

Ja mensen, ook in 2012 ben ik weer een jaartje ouder geworden, 24 om precies te zijn!
Echt uitgebreid heb ik het ditjaar niet gevierd maar in het weekend van 3 februari is Johannes uit Bedum - Groningen naar Den Bosch gekomen om het te vieren.

Johannes had een hele reis achter de rug en begon het nog te sneeuwen ook! dus dikke ellende met treinen en auto's, op de een of andere manier is het nog geen 1x 100% goed gegaan als ik naar Johannes ga of hij naar mij, 't schiet niet op!

Het was erg gezellig met Johannes, Malou was er ook, we hebben pannenkoeken gebakken, TV gekeken, beetje gekletst en spelletjes gespeeld (ook op de PlayStation2).

Zaterdag, 4 februari 2012 was ook nogis de grote dag voor LowLands fans, de kaartverkoop begon weer om 11:00u, om 11 uur dus de laptop aangezet en de telefoon erbij gepakt, vorig jaar kwam je erop internet niet door, dat was nu weer het geval dus bellen, alleen hadden ze nu een nieuw grapje: "Toets 1 voor lowlands, 2 voor anders" dus kies je 1 "alle lijnen zijn bezet, probeer het later nog een keer" en dan gewoon de verbinding verbreken! Maar... niet getreurd, de kaarten voor #LL2012 zijn binnen!

Smiddags zijn we met z'n 3e naar het station gegaan, Johannes is weer richting Groningen gegaan ditkeer in 1x van Den Bosch naar Zwolle (intercity via Nijmegen, Dieren, Zutphen e.d.) en Malou en ik zijn richting Utrecht gegaan.

Was weer een gezellig weekendje, leuk dat JLeijenaar er was!!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.