Artikelen van Januari 2012

 • Januari, 2012
 • Nog ff snel met de trein

  Vrijdag 27 en zaterdag 28 januari zijn Malou en ik nog ff wat dingetjes gaan doen met de trein, dit omdat wij 2 dagkaarten hebben gekregen van Malou haar ouders ivm 5december/kerst/eindejaarsgeneuzel... en deze waren blijkbaar niet 1 jaar geldig maar tot en met zondag 29 januari.

  Vrijdags zijn we naar Amsterdam gegaan, beetje de stad verkennen, shoppen en met de metro en tram!

  We zijn allemaal winkeltjes in geweest met spulletjes van Amsterdam, 't is net of je in het buitenland loopt daar met al die touristische attracties!

  Savonds zijn we via Hilversum weer terug gegaan naar Den Bosch, tsja als je toch gratis kunt reizen moet je er gebruik van maken!

  De 2de kaart die we hadden, hebben we zaterdag gebruikt, toen zijn we naar Duinrel geweest, om precies te zijn naar het tikkibad. Omdat Rosalie in de buurt van Waschenaar woont hebben we haar ook mee gevraagd, dat vond ze wel leuk!

  Vanaf Leiden CS zijn we met een krakkemikkerige bus (:P) naar Duinrel gegaan, je kon iets van 3 uur zwemmen op een kaartje (zijn verschillende kaartjes van 3 uur, 5 uur enzo).
  Er zijn daar echt VEEL gijbanen, ook erg vette, o.a. een turbotol net als in de Tongelreep ook 1 die supersnel gaat, nouja ze gaan bijna allemaal supersnel. Er is ook een soort glijbaantje die door het plafond gaat, je pleurt dan als het ware door het plafond in een zwembadje.

  Na het zwemmen hebben we bij Duinrel de bus gepakt naar Den Haag CS (is beetje vaag daar met die bussen...) daar is Rosalie weer naar Leiden gegaan en Malou en ik richting Den Bosch, ditkeer in 1x.
 • Verjaardag 2012!

  Ja mensen, ook in 2012 ben ik weer een jaartje ouder geworden, 24 om precies te zijn!
  Echt uitgebreid heb ik het ditjaar niet gevierd maar in het weekend van 3 februari is Johannes uit Bedum - Groningen naar Den Bosch gekomen om het te vieren.

  Johannes had een hele reis achter de rug en begon het nog te sneeuwen ook! dus dikke ellende met treinen en auto's, op de een of andere manier is het nog geen 1x 100% goed gegaan als ik naar Johannes ga of hij naar mij, 't schiet niet op!

  Het was erg gezellig met Johannes, Malou was er ook, we hebben pannenkoeken gebakken, TV gekeken, beetje gekletst en spelletjes gespeeld (ook op de PlayStation2).

  Zaterdag, 4 februari 2012 was ook nogis de grote dag voor LowLands fans, de kaartverkoop begon weer om 11:00u, om 11 uur dus de laptop aangezet en de telefoon erbij gepakt, vorig jaar kwam je erop internet niet door, dat was nu weer het geval dus bellen, alleen hadden ze nu een nieuw grapje: "Toets 1 voor lowlands, 2 voor anders" dus kies je 1 "alle lijnen zijn bezet, probeer het later nog een keer" en dan gewoon de verbinding verbreken! Maar... niet getreurd, de kaarten voor #LL2012 zijn binnen!

  Smiddags zijn we met z'n 3e naar het station gegaan, Johannes is weer richting Groningen gegaan ditkeer in 1x van Den Bosch naar Zwolle (intercity via Nijmegen, Dieren, Zutphen e.d.) en Malou en ik zijn richting Utrecht gegaan.

  Was weer een gezellig weekendje, leuk dat JLeijenaar er was!!

Pagina 1 van 1, totaal 2 artikelen