Leon Meijer's persoonlijke weblog

Kermis 2012

Toen ik vrijdag ff in de stad kwam om bij de Mac wat te eten te halen kwam ik er al snel achter dat het Kermis was in de stad! Had er helemaal niks over gehoord of gezien dus dat was een hele verrassing, alhowel, vorig jaar was het ook kermis na het Lowlands weekend...

Dus ik dacht daar kan ik zondag met Malou wel ff naartoe en er was nog wat geld over van Lowlands dus vandaag de 26ste zijn we dus ook geweest!

Allereerst ff een olibol gegeten en daarna in de superhoge zweefmolen, alleen toen we bovenin waren begon het lekker te regenen dus we waren gelijk zijknat!
Dus maar een ritje gedaan in de botsauto's en daarna in de spin. Na de spin weer een olibol gegeten en toen maar richting de parade, daar stond ook nog een deel van de kermis, een of ander funhouse was daar en dus hebben we daar ook ff doorheen gelopen was ook wel lachen!

Daarna hebben we nog een olibol gegeten en nog een beetje over de kermis rondgelopen! Er stond ook nog zo'n ding dat over de kop ging (zitten aan 2 kanten mensen) daar wilde ik ook wel in maar ik heb de laatste keren op de kermis geen zin meer om alleen in die dingen te gaan en Malou durft wel maar wordt misselijk dus zijn we allebei maar niet gegaan;)

Ook nog maar ff wat foto's gemaakt: check.

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.