Leon Meijer's persoonlijke weblog

ABU uitje 2012 - Hilversum

Ieder jaar organsieert het AutomatiseringsBedrijfUtrecht (IT van de gemeente Utrecht) een uitje naar een bepaalde plek in Nederland om iets gezelligs en meestal ook sportiefs te gaan doen!

De locatie blijft elk jaar geheim (waarschijnlijk om te voorkomen dat er niemand mee gaat), dit jaar gingen we naar Hilversum. Om 13:00 zou onze bus vertrekken naar Hilversum, deze was alleen een beetje telaat maar dat mag de pret niet drukken, aangekomen in Hilversum moesten we een stukje lopen naar een soort cafe/restaurant (Uitjes&EtenNL) waar we eerst een kopje koffie of thee kregen en daarna werd ons verteld wat de bedoeling van vandaag zou zijn.

We gingen de "Crazy 88" doen (waar die eighty-eight (88 werd engels uitgesproken) nou vandaan kwam ben ik ff vergeten (door het bier denk ik (huh))).

De Crazy 88 begon met een houten puzzle die je in allerlei vormen moest leggen. Als dit gelukt was moest je er een filmpje/foto van maken.

Eenmaal klaar met de puzzle was het de bedoeling dat we nog een opdracht bij een van de mensen van daar zouden gaan doen maar daar zijn we op de 1 of andere manier... niet aan toe gekomen...

Goed, voor ik verder ga zal ik eerst een X aantal van de opdrachten die we (in 't centrum) moesten gaan uitvoeren, waarschijnlijk wordt er dan wel iets duidelijk:-P

Owja al deze opdrachten moesten ook gefilmd worden!

- Op de kerkbrink staat en prieel. Componeer een lied met als onderwerp Hilversum die mooie stad. Zing dit lied met elkaar in het prieel.
- Speel voetje van de vloer in het Dudopark.
- Ga met z'n allen in een taxi.
- Voer een choreografische dans midden op de Groest.
- Glijd met het hele team van een trapleuning.
- Houdt een interview met een bekende Hilversumse boom in het centrum.
- Bel 10x aan bij hetzelfde huis.

In totaal waren er 25 opdrachten allemaal in de categorie "Crazy", en dat waren mijn teamleden ook met elkaar eens! Een van hen riep "we gaan de kroeg in", tsja dat stond er niet op maar kon natuurlijk wel maar ik dacht ow dat is vast een grapje....

Onderweg naar naar onze eerste opdracht (dacht ik temminste) gingen we de 10x bellen opdracht doen. 1 Iemand hield z'n vingers op 10 bellen en ik maakte er een filmpje van, jammer jammer maar hij heeft ze niet ingedrukt :-P.
Daarna liep de teamleider linea recta naar jaja een kroeg en bestelde 6 biertjes (voor elk teamlid 1tje) en zijn we aan een tafeltje gaan zitten en gingen we kaartspelletjes doen, nouja "PASsen" want je moest met z'n alle in een PAS hokje dus dat was ons pashokje hadden ze bedacht :-P.

Later bestelde ze nog 6 bier een een WC rol want 1 opdracht was om iemand in WC papier te wikkelen opstraat en daar ook een filmpje van te maken. Ik wilde dat best doen maar dat ging uiteindelijk ook niet door...
Daarna gingen ook nog 2 teamleden poulen want er was een pouletafel in de kroeg, we dronken er allemaal nog 1 en daarna was het tijd om terug te gaan naar U&E om het voorgerecht te eten (het hoofdgerrecht en toetje kregen we later pas).

Bij het voorgerecht heb ik maar gevraagd aan de spelleiding (van U&E) of ik niet in een ander team gezet kon worden gezien mijn team er de P in had en alleen maar wilde kroegen terwijl ik gewoon die opdrachten wilde doen, lache tog een dagje maffe opdrachten uitvoeren? Gelukkig was dat mogelijk en zo belande ik in Team 6, zij hadden al een aantal dingen gedaan maar toen ik erbij kwam hebben we de opdracht een dansje doen gedaan en een interview met een bekende boom, ik ben ook nog in een lantaarnpaal geklommen om een filmpje uit de hoogte te maken, het team wilde dit eigenlijk vanaf de kerktoren doen maar die was gesloten en de gene met de sleutel was er niet die dag...
Nu bleek ook dat dit team de beker (zo'n prijsbeker you know;)) meegesmokkeld had :-P dus daar nog een foto van gemaakt!

Toen we klaar waren met die opdrachten, nouja toen de tijd om was zijn we gaan eten bij U&E (hoofdgerecht en toetje) hier hebben we toen een deel van de filmpjes bekeken! Zaten echt lache filmpjes tussen!

Na het eten zijn we met de bus weer terug gegaan naar Utrecht (rond 20:15u) daarna heeft een collega mij naar Zeist gebracht.

De filmpjes hebben we op USB sticky meegekregen maar natuurlijk zijn de filmpjes waar ik ook mee doe bij team 6 mislukt (en nog een aantal meer van team 6) dus dat was weer een tegenvaller! Je moet er zelf natuurlijk wat van maken, dat is gelukkig ook wel aardig gelukt omdat ik ook van team geswitched was en Team 6 uiteindelijk het winnende team was!

Helaas dus geen filmpjes online! (denk dat dat sowieso geen goed idee is:-P), maareh als het zo gaat als dit jaar dan zien ze mij volgend jaar niet meegaan!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.