Leon Meijer's persoonlijke weblog

Een uurtje bowlen in Eindhoven

Het is alweer lang geleden dat ik voor het laatst gebowled heb en daarom hadden Malou en ik het idee om dat weer eens te gaan doen! We hadden Annouck (een vriendin van Malou) mee gevraagd en die had daar ook wel zin in! Zij kon alleen niet naar Den Bosch komen dus zijn we naar Eindhoven (Woensel) gegaan om daar te gaan bowlen bij Megabowling Eindhoven/Woensel!

Megabowling kun je idd wel zeggen! ze hebben wel 35 banen op 1 rij! Wij mochten op baan nr 31. Nadat we de namen hadden ingevoerd konden we beginnen met het spel. Voor wie wilde was het mogelijk om van die hekjes omhoog te laten komen zodat je niet in de goot kunt gooien (die dingen gaan omhoog als de speler die ze wil aan de beurt is, hierdoor hebben andere spelers er geen last van, is wel slim).

Het was ook discobowlen dus het was een beetje donker! Drinken kon je bestellen via de computer of aan de bar en als er een poppetje langskwam ook natuurlijk!

Er zijn niet super veel strikes gegooid wel wat meer spares (alle 10 pins in 2x om). Sommige pins hadden helemaal geen zin om om te vallen en bleven tot het laatste moment staan maar donderde er toch nog af dat zag er wel mooi uit!

We hebben 1,5 game kunnen spelen en de scores hebben we uit laten printen:

Malou[1]: 65
Leon[1]: 122
Anouck[1]: 42

Malou[2]: 52 (laatste strike is niet meegerekend omdat het spel toen moest stoppen ivm de tijd dus +10 sowiso).
Leon[2]: 56 (laatste spare is niet meegerekend omdat het spel toen moest stoppen ivm de tijd).
Anouck[2]: 58 (berekend tot laatste blokje score, geen spare of strike op het eind dus alles is meegeteld).

Nou moet ik zeggen dat de laatste Double (2x strike) die ik had in het eind van game 1 ook gegooid is door Anouck omdat we niet hadden gezien dat het spel in de 10de beurt zat bij mijn laatste strike, toen heeft Anouck dus een strike gegooid voor mij ipv voor haar zelf, wijzige score duurde te lang dus dat maar niet gedaan .. "jammer dan".

Was zeker een geslaagde avond en moeten we vaker doen!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.