Artikelen van September 2007

  • September, 2007
  • "Dronke duitser 12 uur vast in schoorsteen"

    Een Duitse man die iets te diep in de bierpul had gekeken tijdens de Münchense Oktoberfeesten, heeft twaalf uur vastgezeten in een schoorsteen. Hij probeerde het appartement van een kameraad binnen te komen.

    Nadat hij erachter kwam dat zijn vriend niet thuis was, is de 27-jarige op het dak geklommen van een naastgelegen pand. Hij dacht dat hij een gat in de muur tussen de twee huizen zag, maar eindigde met een dertig meter lange val - hoofd naar beneden - door de schoorsteen.

    Een concierge van een hotel naast het huis hoorde uiteindelijk de man schreeuwen om hulp. De brandweer moest een gat in de zijkant van de schoorsteen slaan om hem te bevrijden, maar niet voordat hij zich in zijn netele positie moest uitkleden om zichzelf los te krijgen.

    De man was alleen licht gewond, onderkoeld en voorzien van een kater waar je ü tegen zegt.
  • Stage en co (beter gezegd AIRco)

    Goed,

    Je zult wel denken waar gaat dit nu weer over, nou over stage beter gezegd werk maar ik vindt het leuk om gewoon "stage" te zeggen;).

    Ik volg nu dus een leerwerk traject (BBL) dat houd in dat ik 4 dagen in de week ga "werken" en 1 dag in de week naar school ga.

    Ik doe dit werk nogsteeds bij Caterpillar Work Tools B.V. in Den Bosch waar ik ook mijn Gewone stage gedaan heb, maar dat was maar 2 dagen per week. Het begint allemaal al goed, ik heb 2 stage begeleiders, en 1 ervan die wil graag dat er airco op het kantoor aanstaat. Opzich niks mis mee maar hij hangt recht boven mij dus ik zit in de koude wind. Nu heb ik hem al een paar keer gewoon uitgezet maar dat hielp natuurlijk ook niks, mijn andere stage begeleider vind het ook niet nodig dat er airco aanstaat op het kantoor maargoed... je werkt er met 3 man dus je moet met elkaar rekening houden. Van de week heb ik een gesprek gehad met de leidinggevende erbij en hebben we dit besproken, er komt nu een "plastic plaatje" voor de airco te hangen waardoor ik er minder last van zou moeten hebben, nou ik ben benieuwd:-).

    Het 2de probleem is dat ik last heb van de verlichting daar in het kantoor, dus had ik er een TL lamp uitgedraaid, dat scheelde al een hoop maar dat mocht niet lang zijn totdat de stagebegeleider die ook last heeft van de airco het niet fijn vond want "zo kon hij het niet goed zien" tja... dat kan ik al jaren niet maar OK.. de lamp zit er weer in en er wordt ook hiervoor een oplossing gezocht...

    Iets anders waar ik me aan irriteer is de Radio, die staat meestal op SkyRadio en dat is niet mijn favoriet;). Verder is er nog niet zoveel werkt voor mij dus het merendeel van de dag doe ik dus niet zo veel maar er komt wel wat aan dus dat probleem zal z.s.m. ook worden opgelost.

    Is er ook nog iets positiefs?? jawel, aardige collega's en vast nog wel meer waar ik zo even niet op kan komen;).


    Zeg laat maar weer even een leuke reactie achter he.
  • MSN Messenger 7.5 werkt niet meer?

    Dit logje is voor alle mensen die een hekel hebben aan MSN 8.*, en niet terug willen naar 7.0.

    Microsoft heeft vorige week een update uitgebracht voor MSN Messenger 7.0, waarom niet voor 7.5 ? geen idee:P vind 't maar een beetje dom, waarom ga je een oudere versie updateten als de meeste mensen een nieuwere versie gebruiken...

    Maargoed, er is nog hoop want het is mij gelukt om MSN Messenger 7.5 weer te laten werken onder Windows XP!

    Volg onderstaande stappen om het probleem op te lossen:

    - Verwijder Windows Live Messenger via "Software" in het configuratiescherm.
    - Download en installeer MSN Messenger 7.5 (deze is als het goed is nog te vinden op de Microsoft website, anders doe je ff googlen op "Downloadinformatie voor MSN Messenger 7.5", dan kom je op de MS site en kun je 'm downloaden, zoniet wil ik hier wel een download aanbieden.
    - Zorg ervoor dat er een snelkopeling op het bureaublad wordt geplaatst.
    - Na de installatie ga je naar het bureablad en klik je 1x op het icoontje zodat deze wordt geselecteerd.
    - Druk op Alt+Enter (of rechterklik en kies eigenschappen).
    - Klik in het "eigenschappen voor" venster op de knop "Doel zoeken".
    - De Explorer zal openen en het .exe bestand van MSN selecteren.
    - Druk weer op alt+enter (of rechterklik -> eigenschappen).
    - Ga naar het tablad "Compatibiliteit".
    - Vink: "Dit programma in de volgende compatibilietiesmodus uitvoeren" aan.
    - Selecteer "Windows 2000" uit de keuzelijst die daaronder staat.
    - Sluit het venster met OK.
    - Sluit alle andere vensters.
    - Start MSN Messenger 7.5, login en voeg Radio@LMeijer.nl toe aan je lijst;)

    Succes.

    MSN Messenger 7.5 doesn't work anymore?

    This blogpost is meant for those who dislike MSN 8.*, and don't want back to 7.0.

    Microsoft has released an update for MSN 7.5 last week, why not for 7.5 ? no idea:P I think it's stupid that they released an update for an older version instead for the latest version (7.5).

    But right, silver lining the clouds, I managed to get MSN Messenger 7.5 working on Windows XP!

    Follow the next steps to get it working:

    - Remove Windows live messenger via "Add or Remove programs" in Control Panal.
    - Reinstall MSN Messenger 7.5. (download it from MS, or google "Downloadinformation for MSN messenger 7.5, if you can't find it I may post a download here).
    - Make sure the installer places a desktop icon.
    - After the installation head to the desktop and select the icon for MSN Messenger 7.5.
    - Press alt+enter (or right-click the icon and chose properties).
    - Go to the compatibility tab.
    - Check "Run this program in compatibility mode for:"
    - Select "Windows 2000" in the list below.
    - Exit the properties window with OK.
    - Close all other windows.
    - Start MSN, login and add Radio@LMeijer.nl to your contactlist.

    Good luck!

    Edit:
    Download de laatste versie van MSN 7.5 als er problemen zijn bij het instellen van bovenstaande instellingen.

    Download the latest version of MSN 7.5 if there are problems with the above information.
    MSN Messenger 7.5.0324 (English)
    MSN Messenger 7.5.0324 (Nederlands)
  • Goalball

    Afgelopen zaterdag ben ik in Grave geweest om te gaan goalballen, ik ben uitgenodigd om mee te doen. We hadden 's morgens afgesproken op het station van Nijmegen en zijn met het hele team naar Sensis in Grave gegaan, waar we wat kleding gepast hebben en daarna zijn gaan "ingooien" (overgooien naar elkaar en de worp oefenen).

    De rest van de dag hebben we partijtjes gespeeld, ookal heb ik 't nog niet zo vaak gedaan moet ik zeggen dat 't wel aardig goed ging. Tussen de middag hebben we in de sportzaal gelunched en vooral veel (water) gedronken.

    's avonds zijn we nog gaan eten bij de Griek, en dat is wel aan te bevelen kan ik je zeggen!
    Rond 'n uur of half 11 (22:30) was ik weer terug in Ermelo.

    Ik ga ook meedoen met een goalball marathon vanaf 13 october in Breda, dus mocht je zin hebben om te komen supporten:) je bent welkom!
  • LMeijer.nl 1 jaar

    Goeiedageem,

    Vandaag bestaat de domeinnaam "LMeijer.nl" 1 jaar, in het afgelopen jaar is er niet veel gebeurd behalve dat er een weblog is gekomen en dat de site en weblog op elkaar zijn gaan lijken en de bezoekerstellers gaan ook bijna elke maand weer omhoog dus wat mij betreft gooien we er nog een jaartje tegenaan!

    1 kleine tegenslag is wel dat ik het domein wilde verhuizen naar een goedkopere host maar ik was niet binnen de 1 maand opzegtermijn dus mag ik voor dit jaar nog "teveel" betalen, maar ik houd 't nu wel in de gaten;)
  • Klant wil taxirit met vuurwapen betalen

    Oke je hebt rare mensen, en er gebeuren de laatste tijd nogal veel gekke dingen maar wat er nu toch weer gebeurd is, dit hoorde ik net op het nieuws:

    De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een 41-jarige Rotterdammer in zijn woonplaats aangehouden nadat die een taxichauffeur wilde betalen met een vuurwapen. Dat heeft de politie bekendgemaakt.
    Inertia Stock

    De man weigerde op de eindbestemming, de Willem Ruysstraat, zijn taxirit te betalen. Wel probeerde hij de chauffeur een laptop te verkopen.

    Toen de taxichauffeur dit weigerde, bood hij hem als betaling een vuurwapen aan. Hierop belde de taxichauffeur de politie. Die heeft de man vervolgens aangehouden en ingesloten.


    Gelukkig dat die vent het wapen niet gebruikt heeft.. had dan toch die laptop maar geaccepteerd: maarja het moet niet gekker worden...

Pagina 2 van 2, totaal 8 artikelen