Artikelen van December 2010

 • December, 2010
 • Overzichtsblog 2010

  Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2010/2011. Wat was 2010 voor een jaar? Je leest het in deze overzichtsblog, voor het laatste nieuws begin je weer onderaan, bij december.

  Januari

  Bekijk alle blogs van januari hier.

  Januari van ditjaar begon eigenlijk vrij rustig, mijn verjaardag van de 15de van januari heb ik voor familie in februari gevierd en voor vrienden een deel later omdat we het gecombineerd hadden.

  Het jaar begon uiteraard met Oud en Nieuw samen met Joyce en Laura. Laura en ik vonden het erg gezellig, Joyce vond het wat minder maar dat is te begrijpen want Delano kon er niet bij zjin.

  Februari

  Bekijk alle blogs van februari hier.

  In februari dus het gecombineerde verjaardagsfeest, dit was minder geslaagd dan de bedoeling was, zo'n combinatie is niet altijd op en top geweldig...

  Tsja en dan staat er bij blog nummer 138 vermeld dat het de bedoeling is dat ik mijn verjaardag volgend jaar (2011) in Den Bosch zou vieren, dat gaat alleen niet lukken, nouja dan maar in 2012.

  Maart

  Bekijk alle blogs van maart hier.

  Is er in maart niks gebeurd ofzo? Er zijn die maand geen blogs geschreven op LMeijer.nl maar onsmam is jarig geweest en de reguliere dingetjes.

  April

  Bekijk alle blogs van april hier.

  Goed dan maar snel door met Arpil 2010, in deze maand is de oude server-bak vervangen door een nieuwe HP servert die geplaatst is in het datacenter in Amsterdam, vanaf nu dus een beter en sneller berijkbare website!

  Op 24 april had ik nog een etentje ter ere van mijn opa en oma's verjaardag (van vaders kant) met veels te zoute frieten en neefjes die spare ribs mee naar huis nemen omdat ze het niet opkunnen enzo, tsja Meijer he... dat zegt genoeg – stelletje mafkezen :-P.

  Mei

  Bekijk alle blogs van mei hier.

  Zo, aanbeland bij mei, mei 2010 was toch wel de maand waarin het allemaal begon, de rest van het jaar is zo'n beetje gebouwd op deze maand, ik dacht kom laat ik eens contact zoeken met Malou voordat ik op vakantie ging naar Duitsland, en dat resulteerde in "2010" maar dat snap je wel als je de rest van deze overzichtsblog hebt gelezen.

  Duitsland 2010, vakantie 1.0 2010. Ouders 25 jaar getrouwd dus we gaan op vakantie! Leuk, waarheen en waarom al in mei, mijn ouders hadden Turkijke als idee of een ander mooi landje, maar uiteindelijk jaja werd 't gewoon weer ouder(s)wets Duitsland! En dat was nog een goeie vakantie ook!

  Lekker eten bij Der Brabander en zwemmen in zout water en het filmen van een ezeltje, very funny: -).

  Ook heb ik in mei Jean-Paul (stagaire Hofstee bAutomatisering) nog een keer gezien, het kwam er steeds niet van om af te spreken maar 't was toch nog gelukt en dat was ook erg gezellig;).

  Juni

  Bekijk alle blogs van juni hier.

  Op 4 juni 2010 schreef LMeijer.nl dat ik een vaste aanstelling heb gekregen bij de Gemeente Utrecht, dat is mooi nieuws dus doorgaan zo;).

  Juni, lekker warm buiten, het zonnetje doet weer goed z'n best, er wordt veel op en neer gevlogen door de weeks van Ermelo naar Harderwijk en terug, soms wel 2x per week :-P Maar dat geeft natuurlijk niks.

  Goed en nu op naar het LMeijer.nl FeestWeekend, te beginnen bij de verjaardag van mijn zusje, die is 19 geworden op 3 juni al maar het feestweekend was gepland rond de 10de. Na de verjaardag van Manon dan nog het feest van het 60jarig huwelijk van mijn opa en oma (moeders kant) dat werd in 2 delen gevierd en was ook erg gezellig! De foto uit het Brabants Dagblad hebben ze uiteindelijk ook nog gekregen (niet digitaal helaas).

  Zo en nu gaan we helemaal van hot naar her, van Zuid naar Noord en weer terug ... Eerst naar Johannes in Bedum, nog nooit geweest dus veel foto's en filmpjes gemaakt, was erg gezellig in Studio Bedum.

  Na Johannes ben ik bij Malou in Eindhoven geweest, ook ff naar stratumseind geweest uiteraard want dat zou "ooit is gebeuren" en is dus ook gebeurd.

  Dan was er in Juni nog de gezellige zomermarkt van Sonneheerdt, had er een dagje vrij voor genomen, smorgens op de fiets met Malou er heen, beetje rond gehangen daar en gekletst met de stand-houders ((oud)cursisten) en beetje meegeholpen met Helmi van Olmen en ook Malou ff geholpen met de koffieautomaten daaro.

  Tsja ook al een tijdje ben ik aan het zoeken naar een huis in Den Bosch om het Ermelosche te verlaten, ik had in juni een weekendje rust op de planning staan na al dat gezuip, gefeest en ge-njalaatmaar en toen was het... TELEFOON, de woningstichting, of ik wilde gaan kijken naar een appartement aan de Maaspoortweg, dus ik met Malou daar naartoe, was opzich wel mooi enzo maar er moest nog aardig wat aan gebeuren dus heb ik uiteindelijk besloten om het tog maar niet te doen, better luck next time!

  Juli

  Bekijk alle blogs van juli hier.

  Je ziet het, de lappen tekst worden steeds langer en langer, het ene weekend naar het andere gaat voorbij, Malou en ik doen wel erg veel samen he? Ja niet verkeerd tog want het is gezellig, ooit had ik eens ander half jaar verkering met ene Rachel S uit Amsterdam, dan zou je zeggen verkering=veel samen doen, nou met Malou heb ik niks maar is wel =veel samen doen, wel zo'n 10x zoveel denk ik zelfs, sjonge 't is me wat, maar genoeg gezwetst we gaan verder en wel met de NS en wel net de laatste trein die direct van Utrecht naar Den Bosch ging, 1 trein later zou omreizen via Nijmegen (dat werd 't ook, op de trugweg;)). Eerst naar Eindhoven naar Malou en daarna de 50jaarse bruiloft van Peter en Astrid Popelier (uit de straat bij ons), was ook een leuk feestje;).

  En ook Hester heeft deze maand nog bezoek gehad van mij en Malou, want ze heeft een tweede kindje gekregen, Daniël heet hij, we zijn op kraamvisite geweest in Harderwijk.

  Dan was er ook nog LMeijer.nl Vakantie 2.0 2010, met Malou een weekendje kamperen in het bosrijke Nunspeet, heerlijk een beetje boslucht opsnuiven, dit in de tent van Janet Polinder (ownee, die is gescheiden nu is het Janet Vlijm ofzoiets :-P) met ontbrekende tentstokken enzo, dit was ook wel gezellig beetje camperen, eten en zwemmen enzo.

  Augustus

  Bekijk alle blogs van augustus hier.

  Welkom in augustus, in augustus gaat de rem erop! Nog even in de laatste week van juli de boel goed afbreken!... "Turbo turbo going fast, hyperspeed we never rest" (Uit: Newkids – Turbo ;-)) en daarna aan het eind van de vorige maand / begin van deze maand vind er een tijdelijke, 3,5 maand durende verhuizing plaats van Malou naar Tiel, hierdoor is het niet meer zo makkelijk om savonds wat te gaan ondernemen maar daar vinden we wel wat op! De bedoeling is om elke zondag (zolang nodig) en woensdag op en neer te gaan naar Tiel.

  Op 15 augustus ben ik met Malou en haar ouders naar Scheveningen en Madurodam geweest, lekker ff een dagje eruit weer, dat mocht ook wel!

  2010 lijkt ook wel het jaar van de vakanties, versie 3.0 in de laatste week van de maand, via via hadden mijn ouders een huisje gehuurd in Zeeland, omdat ze op 23 augustus officieel 25 jaar getrouwd zijn, het was nog aardig lekker weer die week (in Zeeland dan ;-)) dus we hebben er van genoten!

  September

  Bekijk alle blogs van september hier.

  In september ben ik eerst met Malou en Rosalie gaan zwemmen in Oss, lang niet geweest daar! Dat was weer gezellig.

  Ook bestaat LMeijer.nl deze maand 4 jaartjes!

  Dan heb ik ook nog mijn Prince2 Certificaat behaald, wat een saaie stof was dat zeg, gelukkig was de "cursus-opzig" wel gezellig en interessant maar wel droge zooi!

  Op 19 september is mijn vader 50 jaar geworden dus wéér een feestje! We vierden het in Den Bosch in de tuin in het tentje, Malou en ik deden beetje de muziek.

  Ook ben ik nog bij Hester geweest met Malou, eigenlijk zou ik met Hester naar Malou gaan in Tiel maar de voortgang van toen liet dat niet toe, Malou zit 3 maand in Tiel maar echt wonen was het ook niet dus zodoende was het niet echt mogelijk om met Hester daar heen te gaan, nouja maakt ook niet uit, probleem = opgelost.

  Oktober

  Bekijk alle blogs van oktober hier.

  Dan zijn we aanbeland bij maand 10 van jaar 2010 en we beginnen dan ook maar bij dag 10: 10-10-10 voor veel mensen die willen gaan trouwen de dag bij uitstek om dat te doen, zelf zou ik daar niet voor kiezen maar dat is mijn persoonlijke mening.

  Op 10-10-10 zijn Tommie en Lotte getrouwd, Lotte is familie van Malou en ik was mee naar de bruiloft en savonds dus weer 'n feestje.

  Dan was op 14, nee ehm 15 oktober Malou jarig, die werd 22 dus dat hebben we uitgebreid gevierd met kaasfondue en lekker stappen in Eindhoven!

  Aan het eind van oktober nog ff snel naar Walibi, het was weer Halloween, ditjaar niet na het verzetten van het klokje maar boeie 't was gezellig en de fontijn bij de ingang was ditjaar weer rood ;-).

  En nu op naar:

  November

  Bekijk alle blogs van november hier.

  Zo kom je nooit in Den Haag en zo 2x achter elkaar en 2x met net geluk met de trein!

  Het eerste weekendje Den Haag, nouja avondje Den Haag was de verjaardag van Karel, tsja die is verhuisd daarheen dus niet meer naar Grave voor zijn verjaardag, hij woont daar samen met zijn ex-vriendin, is wel een leuk huisje alleen KOUD brrrrrrrr.

  Het 2de weekend in Den Haag was het weekendje weg met Malou, ouders, zus en broer+vriendin. Was een gezellig weekendje en ook mooi weer! We zijn naar Scheveningen gelopen en waren de voordeur sleutel kwijt :-P oeps.

  Aan het eind van november nog ff vechten om LowLands kaarten voor 2011, die zijn binnen dus volgend jaar in iedergeval een blog over Blowlands, ehm ik bedoel Lowlands typfoutje moet kunnen:P

  December

  Bekijk alle blogs van december hier.

  Welkom in de laatste maand van het jaar, december alweer pfff dit jaar ging echt hard zeg sjonge jonge, vooral dat laatste deel ging vrij hard!

  In december weer de vaste prik, sinterklaas, kerst en oud 'n nieuw en de 3 weken durende kerstvakantie van LMeijer.nl

  Ook nog lekker wezen zwemmen in Amersfoort, van de duikplank van 10M naar beneden jumpen, vetjes hoor!

  Met kerst een dubbele mislukte planning:P, gezellig bij Malou en met mijn ouders en opa en oma uit eten.

  Lekker veel sneeuw en kou en daarna het jaar uitknallen op Oud 'n Nieuw in Eindhoven.

  Einde

  Zo, dit was de overzichtsblog weer, 2010 een jaar met veel gebeurtenissen en dingen om niet te vergeten.

  2011 zal wel een gek jaar worden (11 = gekkengetal) :-P.

  Is er al wat planning bekend voor '11? Nou... niet echt, ik en plannen dat gaat niet samen, maar een verhuizing van Ermelo naar Den Bosch bijvoorbeeld staat wel in de planning, de winterefteling in januari of februari en carnaval in maart, verjaardag van onsmam in maart en vast in de zomer nog wel een keer iets van vakantie, we zullen het zien, we zullen het meemaken!

  Het beste voor 2011 en dit was 'm de vertraagde overzichtsblog van 2010!

  Verzoeken tot verwijderen van namen, opmerkingen of overige zaken zullen worden geweigerd.
 • 10M en Kerstvakantie 2010

  Goeiedageem,

  Zo op deze 2de kerstdag even een gaatje gevonden om een log te schrijven over het afgelopen weekend, niet dat er super veel boeiends gebeurd is hoor maargoed that doesn't matter!

  Laten we beginnen met het feit dat ik vanaf vrijdag 17 december 3 weekjes vakantie heb, inderdaad dat is zeker maar heel kort maarja er moet nou eenmaal gewerkt worden he;)

  Al een hele tijd hadden Malou en ik het idee te gaan zwemmen in Amersfoort maar door gebrek aan informatie qua adres e.d. wisten we niet "waar" en op internet is echt geen bal te vinden daarover (Nou vind ik Amersfoort tog een stad van 300x niks mja... :-P) maar gelukkig wist de moeder van Malou ons de juiste gegevens te geven dus zijn we wezen zwemmen bij het Sportfondsenbad in Amersfoort, echt heel veel was er niet maar wel een serie duikplanken, maar het duikbad was in eerste instantie dicht tot er zo'n poppetje van het zwembad kwam vragen aan iedereen of we een keer van de duikplank afwilden, nou natuurlijk!

  Er waren een aantal duikplanken, eentje van 3,5m, 5m, 7,5m en 10m hoog.
  Je voelt 'm al aankomen:P Eerst maaris van die van 3,5, daarna dan ook maar de 5 (slik:P) 7,5??? --- ach komop why not! dus ook 7,5 nog meer "slik, bons bons in je keel" haha, dus ehm na 7,5m bleef er nog maar 1 over namelijk 10m! Dusss trapje op... nog een trapje, nog een... tot bovenaan het torenTJE van 10m. Tjsja daar sta je dan naar onder te staren naar een zwembad van ongeveer 5m diep, tsja de adrenaline knalt erover dus dan tog maar springen, en voor je het weet zit je op -4m diepte in een zwembad:P dat was echt vetjes om van die hoogte af te springen!

  Na het zwemmen zijn we nog even het centrum van Amersfoort ingegaan en daarna zijn we door de sneeuw (of zoals sommige mensen op twitter zettten door de #FFFFFF (= hexadecimale kleurcode voor wit)) naar station Amersfoort Schothorst gelopen en hebben daar de trein gepakt naar huis.

  Kerstpakket

  Ook had ik ditjaar weer een kerstpakket gekregen, nou moet ik blij zijn DAT ik er een krijg maar ALWEER dat achterlijke gedoe met dat je zelf je cadeaus online moet uitkiezen, wat een prut zit daar tussen zeg! gedverdemm! maargoed ook daar heb ik wat van gemaakt want al een jaar of 2 zit ik ermee dat ik wellis frietjes wil bakken of iets dergelijks dus ikke kijken of er ook een frituur tussen zat en jahoor dus nu heb ik als kerstpakket maar een frietpan genomen hmmmmm lekker! :-P Ook nog een muismat met blauwe verlichting als er wat op is aangesloten en een extra batterij voor een mobiele telefoon (compatible met meerdere telefoons).

  Volksverhuizing

  Door dubbele planningen e.d. is de kerstplanning een beetje in de soep gedraait whoops maar ook daar is een mauw aan gepast... donderdagavond zijn we vanaf Ermelo vertrokken naar het zonnige zuiden, nou in ditgeval het besneeuwde zuiden! De Intercity naar Maastricht ging niet verder dan Den Bosch, vanaf Den Bosch hadden we een stoptrein naar Amersfoort met -4 min overstaptijd maar die trein zou wachten (moet je iedereen zien rennen:P dus wij lekker rustig lopen). In Eindhoven aangekomen reden er alleen geen bussen, oeps... uiteindelijk werd dat dus terug LOPEN met allemaal cadeaus voor kerst enzo dus nee lekker, nja na 3 kwartier waren we bij het huis van Malou aangekomen, terug naar de stad zat er alleen niet meer in....

  Glazen huis

  Jaaaa mensen, in Eindhoven was deze week ook Sirous Request van 3FM - het glazen huis, dus vrijdag daar heen, helaas nogsteeds geen bussen dus dat werd lopen weer, maargoed dat maakt niet uit! Was wel gezellig in de stad bij het Glazen huis, helaas hebben we de optredens savonds een beetje gemist omdat die ergens anders bleken :-P oeps nouja volgende keer beter, je moet er in iedergeval een keer zijn geweest tog?

  Eerste kerstdag

  Op eerste kerstdag zijn we naar de opa en oma van Malou (vaders kant) geweest voor de kerst, was wel gezellig, we hebben daar spelletjes gedaan en beetje gekletst en vanalles gegeten :-P.
  Savonds ben ik terug gegaan naar Den Bosch, had een meevaller met trein en bus dus was binnen een uur thuis! Opa en Oma kwamen rond 18:30u en toen hebben we de cadeaus e.d. gedaan.

  Tweede kerstdag

  Op 2de kerstdag ben ik savonds uit eten geweest met mijn ouders, zusje, opa en oma bij Motel Nuland in Nuland, niet dat ik daar graag heen ga maarja het was wel lekker eten opzich, heb van die soort pasta met spinazie en champignons gegeten met wat mozerella erdoor en een eisje (nouja eisJE... beetje groot:P) toe.

  Foto

  Veel foto's hebben we niet ditkeer, zijn er wel wat gemaakt maar 1tje wil ik even delen dat is een foto gemaakt van de 23cm sneeuw op tafel bij Malou in de achtertuin check.


  Comming up...

  De kerstvakantie gaat nog even door tot 10 januari, meer binnekort op LMeijer.nl !
 • Sinterklaas 2010 nog niet voorbij of...

  Sinterklaas is nog niet weg
  Of de kerstman kijkt alweer over de heg!
  Wat een peg
  Alle sneeuw is ook weer weg
  Het is tog te gek voor woorden
  Dat wij net al kerstmuziek op de radio hoorden.

  Zo maar eerst wat anders, ja als we tog bezig zijn;) Het afgelopen weekend was het "Sinterklaas weekend" in het Ermeloze, Malou was d'r ook bij. Het was een weekend met vooral veel TV gekijk :-P heel veel KGB (Kinderen Geen Bezwaar (Commedie)) en The Green Mile en wat losee "Flodders" (Flodder dus:P). Ook hadden we zelf nog 'n spelletje bedacht met woorden enzo...

  Zaterdagavond dan tog maaris naar de Twins maar daar was het wéér uitermate teleurstellend rustig dus na 2 bier maar weer terug naar mij thuis, door een net vers gevallen laagje sneeuw, lekker tog! (Sommige mensen dachten alleen dat wij als 2 sneeuwschuivers ons zouden voortbewegen maar nee, de carnaval is pas volgend jaar hoor! :-P). Om een uur of ik denk half 3 dan tog maar een einde gemaakt aan het avondje van Sinterklaas wat eigenlijk zondag gevierd zou moeten worden maarja maandag moeten de meeste weer werken he, ik ook maar BIJNA vakantie (nog 2 weken = 8 werkdagen)!!

  Maar waar ik het eigenlijk is over wilde hebben, wat is tegenwoordig nou nog de sinterklaas viering? De pepernoten liggen maanden van te voren al in de supermarken, winkels gaan ineens de hele maand ook op zondag open (dat is wel BETERRRR) en iedereen maakt maar reclame voor zijn producten, dan eindelijk na maanden wachten is het dan 5 december, wel 24 uur is het 5 december, mensen gaan beetje feesten, kinderen pakken hun cadeautjes uit en maken er een gezellig avondje / dag van. Nou dan is Sinterklaas met pieten het land nog niet uit of, op de radios draaien ze alweer kerstmuziek! in winkels hangen kerstkransen en staan kerstmannen, gaat het nou echt alleen maar om de centen anno 2010???? Kom is een keer met iets origineels ofzo:P

  Maargoed het heeft natuurlijk wel iets;) In iedergeval mag ik nog een gedicht inelkaar gaan coderen en een surpriese maken want op 31 december staat onze "Sinterklaasavond" geplanned, locatie: op dit moment nog onbekend!

  Goed, op naar de kerst dus, schreef Leon Meijer tijdens het eten van het laatste restje pepernoten.

Pagina 1 van 1, totaal 3 artikelen