Artikelen van December 2012

 • December, 2012
 • Gelukkig 2013!

  En dat was 2012! Alweer een jaar voorbij vol leuke en ook minder leuke gebeurtenissen! Wat gaat 2013 ons brengen? We zullen het zien en hopelijk ga ik er weer wat meer blogs opknallen ditjaar!

  Oud op nieuw vier ik ditjaar met Malou bij mijn ouders in Den Bosch, Wilma en Michael zijn er ook alleen Stefanie kon er niet bij zijn, Manon mijn zus is net terug uit London maar ook van de partij!

  Goed dit was 'm weer een goed en gelukkig 2013!!!!!
 • Overzichtsblog 2012

  Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2012/2013. Wat was 2012 voor een jaar? Je leest het in deze overzichtsblog, voor het laatste nieuws begin je weer onderaan, bij december.

  Januari

  Bekijk alle blogs van januari hier

  In januari ben ik zoals elk jaar, weer jarig geweest! Ik heb het samen met Johannes en Malou gevierd hier in Den Bosch.
  Ook had ik nog 2 kaarten van de NS die op moesten dus ben ik samen met Malou in Amsterdam geweest en ook nog met Malou en Rosalie wezen zwemmen bij Duinrell (daar kikker je van op kwaakkwaak).


  Februari

  Bekijk alle blogs van februari hier

  Het hoogtepunt van Februari was de carnaval die hebben we ditjaar in Eindhoven gevierd voornamelijk!

  Maart

  Bekijk alle blogs van maart hier

  In Maart is onsmam jarig geweest maar verders geen blogs in deze maand gepost! Zo komen we nooit aan die 250 voor een taart :-P

  April

  Bekijk alle blogs van april hier

  In april was de ziezo beurs weer in Houten. En helaas voor het eerst geen 538 koninginnedag 2012 :-(

  Mei

  Bekijk alle blogs van mei hier

  In mei zijn er geen blogs gepost!

  Juni

  Bekijk alle blogs van juni hier

  In juni zijn we weer bij de opnames van Kinderen geen Bezwaar geweest, een leuke Nederlandse commedie die helaas na begin 2013 zal stoppen! Ik werd laatst nog gebeld door de vara waarom ik mijn lidmaatschap op wilde zeggen "dan kunnen we uw favorite commedie maken als u jaarlijks 10 euro betaald" dus toen zei ik nog "O, dus KGB gaat door als ik betaal? want dat stopt volgend jaar..." toen zei die muts "Nee dat niet" nou dan wil ik opzeggen :-P dag later kreeg ik weer iemand aan de lijn over die opzegging pfff VARA please contineu KGB or go away!

  Juli

  Bekijk alle blogs van juli hier

  Juli, tsja wat moet ik daar over zeggen... beetje een dubbele maand was het wel, met Malou naar Spanje geweest echt een super vette top vakantie daar in Blanes maar helaas aan het eind van onze vakantie is mijn opa overleden dus bij thuiskomst had ik gelijk een crematie, dan is je energie die je door de vakantie gekregen hebt wel weer op! Het was een mooie crematie maar beter was het niet nodig geweest! In jullie is ook blog 200 bereikt!

  Augustus

  Bekijk alle blogs van augustus hier

  Augustus stond natuurlijk weer helemaal in het thema van Lowlands 2012! Dat was WARM PFUUU heerlijk die hete zon, nog ff nabakken van de vakantie en genieten van de muziek! Ook zijn we nog in de week na Lowlands op de bosche kermis geweest, daar nog ff lekker een oliebolletje gehapt!

  September

  Bekijk alle blogs van september hier

  In september heeft LMeijer.nl zijn 6de levensjaar bereikt, and we keep on going on! Voorlopig nog niet van plan de site offline te halen! Helaas zijn er verschillende sites die rond de zelfde tijd als LMeijer.nl begonnen zijn al gestopt of staan op blanco :-(.
  Ook heb ik de Dom in Utrecht beklommen samen met Malou en haar moeder.

  Oktober

  Bekijk alle blogs van oktober hier

  In oktober was het jaarlijkse ABU uitje van m'n werk, dat had heel leuk moeten zijn maar niet als je teamgenoten er geen zin in hebben. Voor 2013 heb ik al besloten niet meer mee te gaan. En Malou was deze maand ook weer jarig, gezellig!

  November

  Bekijk alle blogs van november hier

  November, het einde van het jaar nadert! Een dagje wezen bowlen in Eindhoven met Annouck en Malou was ook gezellig, wat een dikke bowlingbaan is dat zeg (MegaBowling)!

  December

  Bekijk alle blogs van december hier

  December, ja het einde van het jaar in zicht! Deze maand druk bezig geweest met het verhuizen van spullen van Malou, waar gaat die naartoe dan? Tsja... dat lees je binnekort op LMeijer.nl!
  Sinterklaas/kerst gevierd bij mijn oma in de bejaardenflat en bij mijn ouders thuis. Ook nog bij de ouders van Malou en familie van haar! Aardig wat cado's gekregen weer! En ik heb al zoveel... :-P

  Nu is het tijd om het jaar af te sluiten! See ya all next year!

Pagina 1 van 1, totaal 2 artikelen