Leon Meijer's persoonlijke weblog

Overzichtsblog 2012

Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2012/2013. Wat was 2012 voor een jaar? Je leest het in deze overzichtsblog, voor het laatste nieuws begin je weer onderaan, bij december.

Januari

Bekijk alle blogs van januari hier

In januari ben ik zoals elk jaar, weer jarig geweest! Ik heb het samen met Johannes en Malou gevierd hier in Den Bosch.
Ook had ik nog 2 kaarten van de NS die op moesten dus ben ik samen met Malou in Amsterdam geweest en ook nog met Malou en Rosalie wezen zwemmen bij Duinrell (daar kikker je van op kwaakkwaak).


Februari

Bekijk alle blogs van februari hier

Het hoogtepunt van Februari was de carnaval die hebben we ditjaar in Eindhoven gevierd voornamelijk!

Maart

Bekijk alle blogs van maart hier

In Maart is onsmam jarig geweest maar verders geen blogs in deze maand gepost! Zo komen we nooit aan die 250 voor een taart :-P

April

Bekijk alle blogs van april hier

In april was de ziezo beurs weer in Houten. En helaas voor het eerst geen 538 koninginnedag 2012 :-(

Mei

Bekijk alle blogs van mei hier

In mei zijn er geen blogs gepost!

Juni

Bekijk alle blogs van juni hier

In juni zijn we weer bij de opnames van Kinderen geen Bezwaar geweest, een leuke Nederlandse commedie die helaas na begin 2013 zal stoppen! Ik werd laatst nog gebeld door de vara waarom ik mijn lidmaatschap op wilde zeggen "dan kunnen we uw favorite commedie maken als u jaarlijks 10 euro betaald" dus toen zei ik nog "O, dus KGB gaat door als ik betaal? want dat stopt volgend jaar..." toen zei die muts "Nee dat niet" nou dan wil ik opzeggen :-P dag later kreeg ik weer iemand aan de lijn over die opzegging pfff VARA please contineu KGB or go away!

Juli

Bekijk alle blogs van juli hier

Juli, tsja wat moet ik daar over zeggen... beetje een dubbele maand was het wel, met Malou naar Spanje geweest echt een super vette top vakantie daar in Blanes maar helaas aan het eind van onze vakantie is mijn opa overleden dus bij thuiskomst had ik gelijk een crematie, dan is je energie die je door de vakantie gekregen hebt wel weer op! Het was een mooie crematie maar beter was het niet nodig geweest! In jullie is ook blog 200 bereikt!

Augustus

Bekijk alle blogs van augustus hier

Augustus stond natuurlijk weer helemaal in het thema van Lowlands 2012! Dat was WARM PFUUU heerlijk die hete zon, nog ff nabakken van de vakantie en genieten van de muziek! Ook zijn we nog in de week na Lowlands op de bosche kermis geweest, daar nog ff lekker een oliebolletje gehapt!

September

Bekijk alle blogs van september hier

In september heeft LMeijer.nl zijn 6de levensjaar bereikt, and we keep on going on! Voorlopig nog niet van plan de site offline te halen! Helaas zijn er verschillende sites die rond de zelfde tijd als LMeijer.nl begonnen zijn al gestopt of staan op blanco :-(.
Ook heb ik de Dom in Utrecht beklommen samen met Malou en haar moeder.

Oktober

Bekijk alle blogs van oktober hier

In oktober was het jaarlijkse ABU uitje van m'n werk, dat had heel leuk moeten zijn maar niet als je teamgenoten er geen zin in hebben. Voor 2013 heb ik al besloten niet meer mee te gaan. En Malou was deze maand ook weer jarig, gezellig!

November

Bekijk alle blogs van november hier

November, het einde van het jaar nadert! Een dagje wezen bowlen in Eindhoven met Annouck en Malou was ook gezellig, wat een dikke bowlingbaan is dat zeg (MegaBowling)!

December

Bekijk alle blogs van december hier

December, ja het einde van het jaar in zicht! Deze maand druk bezig geweest met het verhuizen van spullen van Malou, waar gaat die naartoe dan? Tsja... dat lees je binnekort op LMeijer.nl!
Sinterklaas/kerst gevierd bij mijn oma in de bejaardenflat en bij mijn ouders thuis. Ook nog bij de ouders van Malou en familie van haar! Aardig wat cado's gekregen weer! En ik heb al zoveel... :-P

Nu is het tijd om het jaar af te sluiten! See ya all next year!

Geen reacties

Reactie toevoegen

Standaad emoticons zoals :-) en ;-) worden geconverteerd naar afbeeldingen.
Email adressen worden niet getoond en zijn alleen zichtbaar voor de blogger.
Woorden vet markeren d.m.v. *woord*, onderstrepen d.m.v _woord_.

Ingestuurde reacties zullen eerst worden gecontroleerd voor deze geplaatst worden.