Artikelen van December 2009

  • December, 2009
  • Gelukkig 2010!

    En dan is het zover, 2010!!!! allemaal een heel gelukkig en gezond nieuwjaar!

    Ook ditjaar zal ik jullie weer op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes!
    Kom ook in 2010 langs op LMeijer.nl!
  • Overzichtsblog 2009

    Het is weer kerstvakantie, kerstvakantie 2009/2010. 2009 was een jaar met een aantal vrij grote veranderingen! Het jaar is weer snel gegaan! Hier is weer de jaarlijkse overzichtsblog!

    En net zoals bij het overzichtsblog van vorig jaar: Voor het laatste nieuws, begin dan te lezen bij december in dit logje;)

    Januari
    Bekijk alle logs van Januari hier

    2009 begon natuurlijk met het "vurige" oud en nieuw bij Marko in de torenflat in Zeist. Twee etages onder ons was een brommer op het balkon in de fik gevlogen! We hebben geholpen met de buren van het brandende huis om te blussen. Er zijn geen gewonen gevallen ;-) alleen een berg schade.

    Januari was de laatste maand (nouja wat je maand kunt noemen) bij Hofstee! Eindelijk weg daaro bij die prutsers!!!! ow sorry wat zeg ik nu hahahaha nou in iedergeval een update over Hofstee, ik belde een keer naar het telefoonnummer van "Mior Ermelo" en hoorde alleen een toon van "ingesprek" dus ik dacht nou, dan bel ik Mior Eindhoven met de vraag of ik door kon worden verbonden met de locatie Ermelo, dat was niet mogelijk want "die locatie is gesloten" dus... waar is Hofstee? Vanished without a trace, opgeruimd staat netjes toch?

    In januari ben ik ook weer een jaartje ouder geworden! 21 to be exactly ;-)

    Februari
    Bekijk alle logs van Feburari hier

    Februari was zo'n maand van.. swtichen van baan, afwachten op het een en het ander en een beetje op school rondhangen..

    Maart
    Bekijk alle logs van Maart hier

    In maart is mijn moeder 50 geworden en hebben we dat gevierd in het Slot in Den Bosch (Empel) het was heel gezellig! Rachel was er ook bij, alleen 1 ding. . . het slot is spoorloos verdwenen, ze zijn er mee gestopt daar, waarom? geen idee. . .
    Bekijk alle logs van April hier

    Een grapje? er zijn geen blogs uit April, niet dat er niks gebeurd is in April beetje afwachten of ik bij de Gemeente Utrecht zou beginnen, hoe het met mijn verhuizing gaat van de Wittenborgh naar de Stationsstraat en dat soort dingetjes.

    Mei
    Bekijk alle logs van Mei hier

    In maart (vanaf de 28ste) was het officieel, eigenlijk iets daarvoor al, ik zou de Wittenborgh kamer 1-18 of 1-16 ik weet het niet eens meer:P gaan verlaten EINDELIJK! weg bij dat zooitje ongeregeld hahaha, het heeft een hele boel weekenden gekost om de boel op te knappen en de spullen te verhuizen, nu meer dan een half jaar woon ik in het oude huis van Joyce en het bevalt goed, een verhuizing naar Den Bosch zou best nog wellis in 2010 plaats KUNNEN gaan vinden maar daarover meer in 2010!

    Tegelijk met de verhuizing ben ik begonnen bij de Gemeente Utrecht, het is begonnen met een proefplaatsing van (ik geloof) 3 maanden en daarna zou gekeken worden of ik mocht blijven of niet, nou.. dat is goedgekomen ik werk er tot de dag van vandaag nogsteeds (oke heb nu vakantie :-P ) en het bevalt super! hoop dat ik het komend jaar te horen krijg dat mijn "jaaraanstelling" verlengd wordt tot een vaste aanstelling! Even afwachten dus nog!

    Juni
    Bekijk alle logs van Juni hier

    In juni ben ik meegeweest met een uitje van de Gemeente Utrecht (van het automatiseringsbedrijf. Waarvoor ik werk). Het wat mijn eerste uitje en het was erg gezellig daar aan de zee!

    Ook ben ik na lange tijd weer is bij Dian geweest in Asten, we willen ook nog een keer naar Arnold maar dat is een jarenplan volgen mij, wel heel jammer want Arnold is een goed persoon (we kennen hem van Nash Dom (http://www.Leon4Russia.info).

    Juli
    Bekijk alle logs van Juli hier

    30 juli 2009. . . een blog over de zomervakantie heeft mijn opleiding bij Sonneheerdt (daarna Bartimeus Sonneheerdt, daarna REA College Nederland daarna Bartimeus JA WAT IS HET NOU??? ehm Sonneheerdt doe maar :-P) afgesloten, de newspost van de oude JLMeijer website heb ik uit een backup gevist en gepost, wel een appart idee, de opleiding was in 2005 begonnen en nu dan voorbij, ik ben nog een paar keer daar geweest om wat dingen af te ronden ik mis de oude tijd nog wellis van de eerste 2 jaar, voor de rest is die opleiding zwaar achteruit gegaan, tip: als je regulier kunt, doe dat!

    Ook is de internetoplichting van Rachel opgelost, die boekjes zijn eindelijk gekomen na wat hulp van de politie.

    Augustus
    Bekijk alle logs van Augustus hier

    In augustus was de zomervakantie weer voorbij, back to work!

    Nog een keer een blog over Sonneheerdt, na 4 jaar...

    September
    Bekijk alle logs van September hier

    In september was Mister X weer in het land (die gek van Radio 538:P).

    Samen met Charlie en Rosa ben ik bij Barry Paf geweest van radio 538, dat was heel gezellig, alleen... die T-Shirts hebben we nogsteeds niet gekregen!

    Ook heeft LMeijer.nl de 3 jaar gehaald, en we gooien er nog een jaar tegenaan!

    Oktober
    Bekijk alle logs van Oktober hier

    Dat gezijk ook met die Who blocked you on msn dingen, ze zijn nog weken doorgegaan, nu al een hele tijd niet meer gezien gelukkig!

    Ook kreeg ik te horen dat mijn oude buren, eigenlijk mijn eerste buren zijn omgekomen bij een luchtballon ongeluk in China.

    November
    Bekijk alle logs van November hier

    November was weer een vol geconfigureerde maand, ff rust mag soms ook wel hoor!

    Ik ben bij de HCC dagen geweest met David, Joyce en Delano, heb weer auto gereden in Assen, ben bij familie in Eindhoven geweest waar ik twee bankstellen van heb gekregen (bedankt) en ben bij de verjaardag van Karel geweest in Grave.

    Door een storing aan het vodafone netwerk reden er geen trams in Utrecht.

    December
    Bekijk alle logs van December hier

    En toen waren we weer bij december. In december dat leuke verhaal over die kerstkaart die was doorgestuurd! Ik moet hem nog terugsturen, ik vond Joyce haar idee het ding voor 2011 te gebruiken ook wel leuk eigenlijk! Prutserrrrrrssss daar in Deventer! Voor deze "twee bepaalde iemanden" alvast een zuinig 2011 gewenst, heb ik het maar vast gezegd, bezuinidgd weer energie! haha:P

    Ik zit nu in week 1 van de kerstvakantie, het is bijna oud en nieuw, iedereen geen gelukkig 2010 gewenst enne tot in 2010!

    LMeijer signing off!
    Houdoe!
  • Een kerstkaart uit 2008!

    Er zijn rare mensen op deze planeet, zo heb ik hier weer een leuke!

    Familie van mij kreeg een kerstkaart van andere (schoon) familie... De kerstkaart zag er leuk uit... Aan de voorkant stond "Fijne kerst" en binnenin geschreven "En een gelukkig 2010 van ... en ...". En aan de rechterkant was een artikel uit een tijdschrift ingeplakt er stond iets op als "Denk niet aan dingen die je bent verloren maar aan wat je hebt" ofzoiets, het artikel was gedesigned als een dodenadvertentie, nouja zo zag het er uit, ook met zo'n kadertje eromheen dat je vaak ziet bij dit soort advertenties, heel vreemd en waarom zou dat er op zijn geplakt? Goed, dan halen we dat er toch af! Dat ging vrij gemakkelijk, en tot grote verbazing stond onder dat artikel de volgende tekst:

    "Een gezond 2009 gewenst van Jan en Anneke
    Eenstraatindeventer ##
    74nogwat MT
    Deventer

    Hmmmm okééé!!!
    Nou dat was dus een kerstkaart van 2009, van iemand anders, doorgestuurd naar (schoon)familie voor 2010 met een artikeltje eroverheen geplakt! Het moet echt niet gekker worden! waar slaat dat op? Dan moet je net mij hebben, die kaart gaat gegarandeerd "Retour Afzender", en dan wel de ORIGINELE afzender ;-) dat gaat dus nog leuk worden:P

    Maarja dan vraag je je af waarom?
    Te duur? (hmm hier in Den Bosch op de markt, 0,96 cent voor 50 kerstkaarten), nee dat kan het niet zijn...
    Och het is maar familie, Lekker Belangrijk! (hmm, heb je dan niks over voor je familie?), nee dat kan het niet zijn...
    Ow we zijn ... vergeten een kaart te sturen? (hmm, nee met de kerst is de post toch trager dus ach dan maar iets later), onzin!

    Maar... wat dan WEL?
    Nou ik weet het niet, ik vind het gewoon ronduit belachelijk en schandalig dat het tegenwoordig zo moet!
    Kijk, ik heb ook een kerstkaart online staan die al 3 jaar bijna het zelfde is :-P (nja ditjaar heb ik er een nieuw plaatje bijgezet gedesigned by XD) maar toch, dit kan toch niet!
    Of het artikel daadwerkelijk een dodeadvertentie was wordt nog uitgezogd!

    KerstWens

Pagina 1 van 1, totaal 3 artikelen